پیج سیاوش : تمرین برای ضبط تک آهنگ جدید
من : ضبط موزیک ویدئو
جری خاچاطور باز جوگیر شده گفته بهترین آهنگه از زمان همکاریش با سیاوش
پیج سیاوش : تمرین برای ضبط تک آهنگ جدید
من : ضبط موزیک ویدئو
جری خاچاطور باز جوگیر شده گفته بهترین آهنگه از زمان همکاریش با سیاوش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان ملت ميان ميگن چرا امام رضا نتونسته واسه خودش كاري كنه و گذاشته ضريحشو آب بگيره
در خبرها آمده است که طی مراسمی با حضور وزیر نفت و رئیس سازمان محیط زیست، پالایشگاه شازند اراک بهدلیل تولید ۱۶میلیون لیتر بنزین «یورو ۴» در روز، موفق به دریافت لوح «محصول سبز» شده است. رعایت قوانین و مقرارت زیست محیطی و نیز برخورداری از مسئولیت اجتماعی از جمله دلایل اعلام شده توسط رئیس سازمان محیط زیست جهت تقدیر از این مجتمع صنعتی است. «محصول سبز» در پالایشگاهی تولید میشود که گزارش های ناگوار منتشر شده در دو هفته گذشته، از جان سپردن کارگران این پالایشگاه و همچنین مصدوم شدن آنان بر اثر تنفس گاز سمی خبر میدهد.
ماجرا از این قرار است که ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح دوشنبه ۷ اردیبهشت، بر اثر نشت گاز در واحد آب ترش پالایشگاه شازند اراک، ۷ کارگر به بیمارستان منتقل میشوند. این حادثه در واحد ۱۸ پالایشگاه بهوقوع میپیوندد. پیمانکاری واحد ۱۸ پالایشگاه شازند بر عهده شرکت «سازه صنعت ایران» است. از میان این ۷ کارگر مصدوم، ۳ تن جان خود را از دست میدهند. کشتهشدگان از کارگران پیمانی بودند که جهت انجام فرایند تعمیرات اساسی در پالایشگاه مشغول بهکار بودند.
شب همان روز، حادثه دیگری در محوطه واحدهای ۱۸ و ۱۹ پالایشگاه بهوقوع میپیوندد. ۸ کارگر بر اثر نشت گاز سولفید هیدروژن در استراحتگاه بیهوش میشوند.
يكيشون دايي ِ دوستم بود
خوب نشد رفتم
مدیر روابط عمومی پالایشگاه شازند اراک در مورد چگونگی این حادثه چنین میگوید:
«با توجه به گستردگی کار و زیاد بودن تعداد واحدهای تعمیراتی، این اتفاقات طبیعی است. ما برای اولین بار پیچیدهترین تعمیرات اساسی را در کشور انجام میدهیم. بنابراین این حوادث طبیعی است.»
گوه ميخوره
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 444 مهمان ها)