نوشته اصلی توسط shimaa میخوامت فدات شم
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang نفرین 128 اومده فقط 192 بالاترين كيفيتشه وبلاگ ممر هست فك كنم
Hamed_Deltang
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! مرسي خوبم ها والا هيچي ديگه. صبح يادت افتادم. بعد احسان گفت حتما قهر كردي ( به پوست خيار آدم ميفروشم من. يه چنين آدمي ام ) نه بابا قهر چیه . از من یه شخصیت قهرقهرو ساختین چرا ؟؟ من که همیشه میام سر میزنم . تو چیکار میکنی ؟ امتحانات شروع شد ؟
نوشته اصلی توسط shimaa نه بابا قهر چیه . از من یه شخصیت قهرقهرو ساختین چرا ؟؟ من که همیشه میام سر میزنم . تو چیکار میکنی ؟ امتحانات شروع شد ؟ نه هنوز. 10 خرداد شروع ميشه فك كنم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ميخوامت ؟ يه نوكرتم و خاك زير پاتم ميذاشتي كنارش ديگه تكميل شه دیگه خواستیم مث پسرا بحرفیم میخوامت حاجی خخخخخخخ
نوشته اصلی توسط mali68 فدات شم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! باع نوید جان عزیزت این اواتارتو عوض کن دلم میگیره همش سیاه مگه ختمه خب
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نه هنوز. 10 خرداد شروع ميشه فك كنم موفقیت باشی مث ترم گذشته
نوشته اصلی توسط mali68 نوید جان عزیزت این اواتارتو عوض کن دلم میگیره همش سیاه مگه ختمه خب کاملا با نظرش موافقم عوض کن بابا چیه این
نوشته اصلی توسط shimaa دیگه خواستیم مث پسرا بحرفیم میخوامت حاجی خخخخخخخ دمت گرم سالار حالا چرا فحش ميدي ؟ بهتر از حاجي نبود ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 484 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 484 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن