نوشته اصلی توسط Rasoulh111 به بهترین روز این چند اخیر تبدیل میشد با اولی که تراک خواب و پارو گوش دادم اصلا تو حال خودم نبودم شب پارو خیلی شب خوبی بود..اینجا بودیم خیلی خوش گذشت
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] داغون پسند در چه حاله ؟ من پسند نکردم خواننده ای رو همه خواننده ها گوش میکنم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 میره منچستر ، فن خال مثه دی ماریا نابودش میکنه خلاص دی ماریا همینه که هست پول داریم میخریم خراب میکنیم تواناییش رو داریم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 میره منچستر ، فن خال مثه دی ماریا نابودش میکنه خلاص دی ماریا باید بره بمونه رئال ضرر خودشه دی ماریا حیف این بازیکن چقدر بیخود و راحت از دست دادنش
نوشته اصلی توسط mali68 پیر شدیم رفتخدایی اون موقعا اهنگ گوش دادن صفا داشت..الان زودی دانلود میکنی اون موقع چند روز معطل میشدم که کاست فروشی سر خیابونمون مثلا البوم خشایار اعتمادی و بیاره یادته رنگارنگ اومد ، سپهر عین شو های لس آنجلسی دود راه انداخته بود
نوشته اصلی توسط Gsshop من پسند نکردم خواننده ای رو همه خواننده ها گوش میکنم خودتو ناراحت نکن
نوشته اصلی توسط Rmin
نوشته اصلی توسط Rmin باید بره بمونه رئال ضرر خودشه دی ماریا حیف این بازیکن چقدر بیخود و راحت از دست دادنش لعنت بر پرز دیوانه ی استیل
نوشته اصلی توسط MrCrow خودتو ناراحت نکن ناراحت نیستم
اینطور بزرگ شد بی پدر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 361 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 361 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن