نوشته اصلی توسط mohammad یه اخوند درست و حسابی تو این مملکت باشه قرائتیه خیلی قبولش دارم ريدي آخوند فقط سيد احمد خاتمي كوه ادب چشمه ي معرفت درياي علم البته از در عقب
نوشته اصلی توسط SINA ببند سینا صدا سیما ابوبکر البغدادی رو که صهیونیسم کرد
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad نیمه دوم بهتر شدیم ولی همه از دم ریده بودن جز بیل ایکر نا امیدم کرد در حد دروازبان درجه دوم هم نبود بعید بود از کسی که 5 دستکش طلایی داره مخصوصا رو گل دوم دفاع هم که گشاد حال دویدن وضربه سر زدن نداشت
ریدیم به هیکل ریال
نوشته اصلی توسط mohammad مقایسه مهدوی کنی و معدنی یه قیاس مع الفارقه چرا با شیمون پرز مقایسش نکردی سینا یه سوال دارم شیمون پرز که سر و مر و گنده سر جاشه منظورت اریل شارون
نوشته اصلی توسط Unforgiven ولی من میگم نزدیکی کنیم تو حشری ای نمیشه با تو نزدیکی کرد
نوشته اصلی توسط mahdi 2 روز دیگه مخلص داش مهدي
نوشته اصلی توسط Milad تو حشری ای نمیشه با تو نزدیکی کرد پارت میکنم پاره ولی شوخی بسه دوستت دارم
نوشته اصلی توسط Milad سینا صدا سیما ابوبکر البغدادی رو که صهیونیسم کرد بگه شیعه 12 امامیه ؟
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ريدي آخوند فقط سيد احمد خاتمي كوه ادب چشمه ي معرفت درياي علم البته از در عقب خاتمی هم یکی مثه روحانی فقط عوام فریبی ملت همچنان 10 تا احمدی نژاد و خاتمی و روحانی در اینده بیان که هیچ تغییری نشه بازم بهش رای میدن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 59 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 59 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن