نوشته اصلی توسط Herzeleid اول تست میکردی خو بو روغن موندم چطور بعضیا به عنوان یه اپشن مثبت روش حساب میکنن!! چبدونم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ولی متاسفانه افتادی جنوب .. از برفم خبری نیست دهنت سرویس خب حق دارم ی سیگار که حداقل بکشم
............................... من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت ..........................
نوشته اصلی توسط Betty هیچی :|
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
سپیده دروغ گفتم ما عکسشم نداریم بیا
arshameh
نوشته اصلی توسط Gambler دهنت سرویس خب حق دارم ی سیگار که حداقل بکشم اها اینم خوبه ولی حتمالا کنار میادین گازی بیوفتی.. اتیش نمیشه روشن کرد
نوشته اصلی توسط mohammad68 چه خبر
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اها اینم خوبه ولی حتمالا کنار میادین گازی بیوفتی.. اتیش نمیشه روشن کرد میشه من همون درسم ادامه بدم میترسم کم کم ببریم لب مرز منافقین ب..کننم
نوشته اصلی توسط Betty نمی ارزه خدایی....فقط میتونی 2روز دیگه بگی ارشد دارم همین نمدونم والا وقتی کانون مهندسی به رتبه ی لیسانس امضا میده ، ارشد به درد نمیخوره ارشد فقط به درد این میخوره که بری باهاش توی یه موسسه یا دانشگاه دیگه درس بدی یا اینکه بخوای برای دکتری بخونی
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط Betty چه خبر 2 روز قراره بخوابم
نوشته اصلی توسط Gambler میشه من همون درسم ادامه بدم میترسم کم کم ببریم لب مرز منافقین ب..کننم خانوادت منو فرستادن که ارشادت کنم بری درستو بخونی کلید اسرار... این قسمت ریدن به تخیلات
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن