من یرم بخابم
هنوزم دارم به خوشحالی تراکتوریا فکر میکنم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
قهرمانی حق تیرختور بوده و هست
ناراحت نیستم چون قهرمان شدیم
اونا خوش باشن به اونجور قهرمانی با دوز کلک با زن صفتی
معلوم نیست دقیقه های اخر چرا اینترنت قطع شد و بعد دوباره وصل شد
به دورغ گفتن تساوی مساوی ملت بعد فهمیدن ماجرا چیه بی شرفا قهرمانی رو ازمون دزدیدن
من میدونستم اخرش این میشه و نمیذارن تیرختور قهرمان بشه ولی مهم نیست این رو دیگه همه میدون تیرختور قهرمانه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها به خیال اینکه قهرمان شدن وقت تلف میکردن حمله نمی کردن تف به شرف اونایی باعث بانی این کار شدن
لیندسی لوهان متولد ۱۹۸۶، بازیگر، مانکن و خواننده پاپ آمریکایی است که به تازگی به دین مبین اسلام مشرف شد.این بازیگر مشهور 28 ساله هالیوود با انتشار تصویری که در آن قرآن به دست دارد به هوادارانش توصیه کرده اسلام واقعی را بشناسند و به این مذهب روی بیاورند.
او همچنین در صفحه اینستاگرام خود عکسی از یک آیه قرآن کریم را به اشتراک گذاشته است.
لوهان در صفحه ی توئیتر خود نیز گفته: خیلی خوشحالم که حالا به کودکان فقیر هم کمک میکنم و امیدوارم زندگی متفاوتی داشته باشم.
البته این بازیگر جوان چند روز قبل در یکی از توئیتت های خود اعلام کرده بود که به دنبال تقویت زبان عربی است.
لوهان شغل نمایشی خودش رو از کوچکی برای مدل های بچگانه مجله و آگهی های تلویزیونی شروع کرد و در سن 10 سالگی وارد حرفه بازیگری شد .در سال 2004 لوهان همچنین وارد دنیای موزیک شد .
اولین آلبوم لیندسی با نام Speak جایگاه چهارم بیلبورد 200 تایی رو گرفت و کلیپ تصویری آن جایگاه اول MTV’Trl قرار گرفت و کاندیدای بهترین موزیک پاپ Mtv Awards شد.
این خواننده مشهور در سپتامبر ۲۰۰۸ میلادی، پیشنهاد ۷۰۰ هزار دلاری مجله پلی بوی مبنی بر عریان شدن در شماره مخصوص ژانویه ۲۰۰۹ میلادی به مناسبت ۵۵ سالگی مجله را رد کرد.
!?Who Cares؟!
اسلام واقعی رو تو داعش نبینه صلوات
!?Who Cares؟!
اون صحنه که بیرانوند رو زمین داره گریه میکنه این چه کاری بوده اینا کردن اخه ؟ اصلا قابل هضم نیست
در حال حاضر 474 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 474 مهمان ها)