استفاده از تم موسیقی شرقی چیز جدیدی نیس برای محسن البته کلیت کارو انجام نداده بود تا بحال اما چن تا اهنگش از اون نواها استفاده کرده
استفاده از تم موسیقی شرقی چیز جدیدی نیس برای محسن البته کلیت کارو انجام نداده بود تا بحال اما چن تا اهنگش از اون نواها استفاده کرده
بهترين آلبوم سنتي و تلفيقي ِ چند سال اخير، حريق خزان
تلفيق يني گذاشتن شعر بي قرار با آواز دشتي روي يه موسيقي نئو كلاسيك
خبرگزاری فارس خوشش اومد بازنشر کرده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]چاووشی میگوید در ایران کنسرت بیشتر شبیه جنگ شادی است تا کنسرت موسیقی؛ برف شادی میزنند و یکباره از توی جعبه در میآیند و روی سن ظاهر میشوند.
رقابت یگانه و چاووشی؛ «نگاه» «پاروی بیقایقِ» را میگیرد
خبرگزاری تسنیم: تازهترین اثر محسن یگانه با عنوان «نگاه» در هفته نخستِ انتشارش با استقبال علاقهمندان مواجه شد. حال باید دید این آلبوم در هفتههای آینده میتواند به رکورد پرفورشترین آلبوم سال گذشته یعنی «پاروی بیقایق» با صدای محسن چاووشی برسد؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الي ميخوام واست تايپيك تولد بزنم
منتظر ِ يه اتفاق بزرگ باشيد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اشارت به چنگیز کاملن درست بود ، من اونقدر در مورد این آلبوم و قطعاتش قفلم که حتی نمی تونم چیزی رو وصف کنم .. صبر می کنم تا روزی که خودتون بشنوینش
مرتیکه اومده میگه شعرای صفا چقره ، گیتار الکتریک گوش خراشه بعد از خودشو گذاشته هوادار ، نخواستم اسم خواننده دیگه بیارم وگرنه بهش میگفتم با این روحیه لطیفت شما مازیار فلاحی گوش کن
در حال حاضر 431 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 431 مهمان ها)