صفحه 6926 از 18603 نخستنخست ... 592664266826687669166924692569266927692869366976702674267926 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 69,251 به 69,260 از 186021

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    امیرالمومنین (امیر * اشترم) یارو شست گذاشت رو بند :

یوزر ساختن و بدو بیراه گفتن کاری نداره

یوزر
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    من می تونم با مدرک بتون ثابت کنم شما از یه سیستم و یه ای پی 8 یوزر ساختین در این انجمن و تایپیک معین خودتون پست میدادین و با اون 7 یوزر هم لایک میکردین

پستهای خودتون رو و باز با اون یوزرها درخواست میدادین و با یوزر اصلیت جواب در خواست میدادین و بعد با 8 یوزر پیام دادین به من که اقا یوزر معین 66 بهترین کاربره و باید تایپیک معین برا

خودش باشه بعد که من پرسیدم چرا همه یوزر ها یه ای پی و یه سیستم میان نت گفتین ما تو یه اتاق نگهبانیم !!

همون شب که با 4 تا یوزر اومدین اینجا شروع کردین به فحاشی کاربر همون سایت خودتون عکس گرفت که شما البوم طلوع معین که من خریدم از ایتونز رو گذاشتین تو همون سایت

گفت بیا دارن بر ضدت حرف میزنن اینو تایپیک کن کاربری به نام یاس اخرش یه عدد بود من گفتم اشکال نداره برام مهم نیست
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    کنسرت؛ پرده‌ی عصمت و چند ضعف فنی
    1-به نظر می‌رسد «کنسرت ندادن» چاووشی آخرین سنگر افتراقِ او از جماعت هم‌صنف است. روزگاری ناشناس بودن چهره، وجهی اسرارآمیزی به کاراکتر آندرگراند او داده‌بود که خوب با کاراکتر موسیقایی او می‌چسبید و مخاطب را تشنه‌تر می‌کرد. تا تیرماه 84 عکسی از او، به جز عکسی نیم‌تنه با عینک دودی نبود. به جز عکس، صدای معمولی ِ او نیز تا به حال فقط در سه مصاحبه‌ی صوتی شنیده شده‌است. که آخرینِ این‌ها مربوط می‌شود به تابستان 85. نهُ سالِ پیش. و نُه سال پرهیز همچنان ادامه دارد. حتا مجاز شدن او نیز تغییری در وضعیت وجود نیاورد و چاوشیِ متحرکِ سخن‌گو را فقط اطرافیانش و چند هوادار خوش شانس تا به حال دیده‌اند. دور نیست اگر بگوییم انتظار کنسرت از سوی هواداران بیشتر برای رفع این کنجکاوی‌ست تا دیدن پرفورمنس او روی استیج!
    2-حالا اما بعد از فیسبوک و اینستاگرام و تیتراژ، دیگر رازآمیزیِ نقاب به تاریخ پیوسته. دیگر پرده‌ای وجود ندارد، او به طور کامل «رونمایی» شده. پس ادامه‌ی این پرهیز ناقص ارزش افزوده‌ای به او اضافه نمی‌کند، کسی دیگر نمی‌گوید: «از او ویدیویی نیست، چه عجیب و جالب!». اگر یادی از این نکته باشد یا با حسرت است یا به قصد تحقیر. پس بعد از این همه سال، انتظارِ کنسرت و ویدیو، انتظارِ گزاف و زیادی نیست.
    3-خلق اثر بدون ذوق و شوقِ ارائه، هنر نیست، صنعت‌گری‌ست. کار ماشین و چرخ‌دنده. ارائه‌ی واقعی و بدون واسطه‌ی موزیسین روی استیج، رخ به رخِ مخاطب است. به فرض که بهانه‌های این طفره رقتن پذیرفتنی شوند اما باز این بی‌ذوقی مستتر در کلمات آزاردهنده و خطرناک است.
    4-«نداشتن حال و حوصله» ضعف فنی‌ست، همانطور که مشکل سالن و صدابرداری ضعف فنی‌ست. می‌شود به جای «جنگِ شادی» برنامه‌ی جدیِ «خود» را اجرا کرد و اسیر الگوها نشد. قبل از آن اما باید در همین سالن‌های موجود چند کنسرت جدی ببینیم و از راه دور امکانات را نسنجیم و در جمع‌های کوچک یا جلوی دوربین تمرینِ اجرا به سبکِ «خود» کنیم.
    «که چه؟»گفتن اما از همه آسان‌تر است.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Betty نمایش پست ها
    ببین ناراحت نشو ولی اینا به نظر من یه مشت حرف قشنگ و شعاره...

هیچ آدمی نمیتونه از یه قشری بدی ببینه و از کل اون دسته بدش نیاد!! اگه واقعا اینجوری هستی خوش بحالت...

من بدم میاد از فلان گروه اما کاری هم به کارشون ندارم هیچ وقت...نمیگم تو کارت خوبه تو کارت بده فقط تو دلم بدم میاد ازشون همین...
    منم منظورم فقط همین بود
    لازم نیست چون بدمون میاد از یه رفتاری هر کسیو دیدیم بپریم بهش که تو هم فلانی
    و الا تو میتونی پیش خودن نسبت به هر چیز یا هر کسی احساس خودتُ داشته باشی

نه منم این طور نیستم..سعی میکنم اون طور باشم ولی خیلی سخته

فعال
    همین مونده بود نصفه شبی زلزله بیاد !!!!
    رحم کن

فعال

گزارش اوليه زلزله

بزرگي ۴.۵ استان خراسان شمالي
    چهارشنبه، 30 اريبهشت 1394 در 00:56:46

تاريخ وقوع زلزله: چهارشنبه، 30 اريبهشت 1394 در 00:56:46
    (وقت محلي - تهران)

2015-05-19 20:26:46
    (utc)
    بزرگي زلزله: ۴.۵
    نوع بزرگي: mn
    موقعيت رومركز زلزله: ۳۷.۴۹ شمالي و ۵۷.۷۴ شرقي
    عمق: ۹ كيلومتر
    عدم قطعيت مكاني: ۲.۶۱+/- كيلومتر در جهت شمالي - جنوبي
    ۲.۲۲+/- كيلومتر در جهت شرقي - غربي
    منطقه:
    استان خراسان شمالي
    فاصله‌ها:
    20 كيلومتري لوجلی، خراسان شمالي
    20 كيلومتري شيروان، خراسان شمالي
    36 كيلومتري بجنورد، خراسان شمالي
    منبع:
    موسسه ژئوفيزيك، دانشگاه تهران

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    اینا همش توجیه در مورد مصاحبه این دفعه محسن حرفاش کلا مشکل داره

یک نفر کافیه الان بیاد مصاحبه کنه بگه موسیقی محسن چاوشی دیگه کشش نداره همین طرفدار چاوشی میان خواهر مادر طرفو یکی می کنن

بعد محسن اومده میگه موسیقی سنتی کشش نداره دیگه اسم شجریانم میاره موسیقی صدو خرده ای ساله خونده میشه کشش نداره دلیل نمیشه درباره چیزی که نمی تونی باش

ارتباط برقرار کنی نظر بدی مطمعنن محسن چاوشی 50 تا آلبوم موسیقی سنتی هم به صورت دقیق گوش نداده و اصلا مخاطبش نیست

درباره کنسرت اینه که خودت تو فضای همین خواننده های پاپ البوم و تک اهنگ بدی تک اهنگهایی با کمترین استاندادی که یک هفته یا 4 روزه بسته شده این کار حرفه ای ه ولی کنسرت

دادن بقیه رو مسخره کردن به نمی دونم جنگ شادی کار درستی نیست می تونه راحت حقیقت رو بگه من آدم اجتماعی نیستم و زیاد از این کار خوشم نمیاد
    من از مصاحبه جدید محسن حمایت نمیکنم . این چاوشی با بقیه چاوشی ها خیلی متفاوت بود ، شدیدن مغرور و خود بالا بین . در مورد کنسرت بارها صحبت کرده ، یک بار گفت دوست ندارم کنسرت بدم . فقط اونو پسندیدم . نه واسه اینکه از کنسرت خوشم نیاد و بخوام از کنسرت ندادن حمایت کنم ، چون به کسی نتوپید .
    در مورد طرفدارا هم موافقم ، طرف 30 سالشه صبح تا شب نشسته تو فیس بوک یکی بگه چاوشی آهنگش ضعیفه یا کنسرت نمیده ، این شرو کنه به فحش ناموسی که آی تو ننت فلانه یا نمیفهمی و خر چه داند قیمت نقل و نبات .
    البته ما خودمونم اینجوری بودیم ولی زمانی که 15،16 سالمون بود ، نمیدونم یه زن یا مرد 30 ساله چی پیش خودش فکر میکنه که هر لحظه ازین کارهای خز میکنه .
    محسن هیچوقت نمیخواد کنسرت بزاره ، بهترین راهش اینه بیاد بگه من دوست ندارم کنسرت بزارم . اون موقع دیگه کسی نمیتونه چیزی بگه ، یه سریا چند روز قهر میکنن و برمیگردن بعدشم دیگه کلا بیخیال میشن .

7. 2 کاربر مقابل از Sajjad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    همون اول یه بار روراست حرفشو بزنه
    جای این فازا و جوای مسخره که ما فلانیم و بهمانیم و خاصیم و......

فوق حرفه ای
    این دیوثو نگاه

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بیشتر این حاشیه ربط به اظهار نظر محسن درباره ی موسیقی سنتی بوده که ایجاد شده و باید روش فکر کرد که ایا واقعا موسیقی سنتی کشش دیگه ندارد و اگر ندارد دلیل این تداوم هنوز چیست!!

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    محسن چاوشی
    را
    میتوان علی کریمی موسیقی ایران
    دونست!

صفحه 6926 از 18603 نخستنخست ... 592664266826687669166924692569266927692869366976702674267926 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 532 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 532 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع