خب لینک بده
ک.. ل.سی جنبه های مختلفی داره ! ادای روشنفکری در آوردن هم همینطور ! در نت هر کسی میتونه اینکارا رو بکنه ! در نت یه آدم افسرده میتونه بیاد عقده هاشو خالی کنه !
اما خودم ! اگه یه نفر هست اینجا که شماره منو داره بگه ! یه نفر هست که بهش پخ داده باشم بگه ! ( البته قبل از دوران تاهل)
اگه هم من اومدم اینجا تحصیلات و ماشین و شغل و ... خودم رو گفتم هر کدوم دلایل خودش رو داشت !
در مورد تحصیلات و شغل ، قبل از اینکه سایت به فنا بره ، علیرضا ( طرفدار امید ) اومد تو تاپیک کامینگ سون گفت که خبرا رو از خودت درمیاری و ... منم مجبور شدم تحصیلات و شغلمو بگم که فک نکنه ... ( البته بازم میگم که ارشد مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیند و به مدت 5 سال هست که شاغلم ( بسوزینیکم شوخی در حین عصبانیت بد نیست
) و باز هم پرانتز بسته )
در مورد ماشین بازم اتفاقی بود که گفتم 206 دارم و ... در مورد سانتافه بازم اتفاقی بود ، چند وقت بود که میخواستم ماشینمو عوض کنم ( حتی قبل از اینکه سایت به فنا بره ، تاپیک هم واسش زدم و از مورتوض مشورت گرفتم ، شاهد زنده)
پیمون خودمون یه عکس از مدل جدید سانتافه گذاشت و ... وگرنه هیچ قصدی نبود
من اینجا با هیچکس مشکل نداشته و ندارم ( به قول معروف باید خجالت بکشم از سن و سال) و فقط یه بار عصبانی شدم و داستانش که همه در جریان هستند
اگه میبینین که میام اینجا به خاطر اینکه اواقات فراغت در محل کارم رو پُر کنم و البته عادت هم شده برام ! همین! حالا نمیخوام بگم که کامینگ سون و این حرفا
و اما
وقتی میبینم که یه شخص کارایی کرده و میکنه ، نمیتونم ساکت بمونم ! از چند ماه پیش میدونستم ولی چیزی نگفتم و ... حالا میخواین به حساب توهم و ... بزارین ولی مدرک هم دارم به لطف ... ( اینم بگم اون دوستمون که لطف کرد اینجا نیست باز ذهن های بیمار ... )
و در آخر
میخواستم تاپیک بزنم ولی گفتم اینا رو بهتره اینجا بگم
و اینکه دوستان هر فکری میتونن راجع به بنده در ذهن خودشون داشته باشن ... نت هست و هزار ماجرا
ور در آخر تر :
اعتراف میکنم به غیر از اینجا جایی رو ندارم اوغات فراغت صبم رو سر کنم ولی سعی میکنم اینجا کمتر بیام که ذهن های بیمار و افسرده کمتر ناراحت باشن
یا حق![]()
یا خدا اسی تو موشکلت چیه هر روز صب با دل پر میای کسی تیکه میندازه تو پخ چیزی بت میگن جریان چیه من به عنوان هد مجمع
شاید بتونم موشکلو حل کنم
![]()
ممر که مرد رضا تو ادرسو داری بده تصویر گستر ایسناشو
عاقا کیفیت کیفیت 720p HDRip خوبه یا باز باید صبر کرد تا بلوری بیاد؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 613 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 613 مهمان ها)