نوشته اصلی توسط mali68 هر کسی تو زندگیش یکی دوسش داره ولی خودش نمیدونه فقط یکی از ته دل دوستم داره
نوشته اصلی توسط Chavosh ممد امین قاطی کردم تو میدیدی قرار بود احمتم ببینه یا احمت میدید قرار بود تو ببینیrectify همون درامست ؟؟ من نميديدم احمد ميديد فكر كنم
نوشته اصلی توسط Herzeleid والا ،الان مشكل من فقط موي سر منه؟؟ نه خوب خیلی کچل موفق داشتیم یه کم شیکمم بیاری عالیه
نوشته اصلی توسط 3fide فقط یکی از ته دل دوستم داره همونو نگه دار پیدا نمیشه این دورو زمونه
نوشته اصلی توسط Herzeleid همون درامست ؟؟ من نميديدم احمد ميديد فكر كنم خب پفیوز قرار بود ببینی دیگه الان فصل سه داره میاد
نوشته اصلی توسط mali68 برو با این نقل گرفتنت چه طلب كارم هست
نوشته اصلی توسط Herzeleid چه طلب كارم هست میخواستم با اونی که گفتی سرک میکشه درگیر شم حوصلشو نداشتم
نوشته اصلی توسط Chavosh خب پفیوز قرار بود ببینی دیگه الان فصل سه داره میاد يه بار كه گفتم جديد شروع نميكنم فقط منتظرم اونا كه ميديدم بياد
نوشته اصلی توسط 3fide نه خوب خیلی کچل موفق داشتیم یه کم شیکمم بیاری عالیه مسخره ميكني شصت سانتي
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Herzeleid
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 409 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 409 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن