نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH کرم داری میپری وسط بحث خوب قضیه حالاشو میدونم کلا میگم اینکه طرف اینجوری شده.. معلوم نیست مریض یا دلیل دیگه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ی جوری میگه هیچکی ندونه فکر میکنه میخوایم بریم شطرنج بازی کنیم من زدم.. هروقت تونستی اوکی کن چرا حالت سر جاش نیست؟ همین جوری ، سیم هام قاتی کرده
☺ | هر جای خونه هر جای خونه هر جای خونه شــمع روشن شه پـروانــه ها دور تــو میـگـردن _______________ تو رو وقتی نبینم سیر میشم از این مردن که دنیامو گرفته
احمد
اگه همجنس بازیشو فاکتور بگیریم ، امیر عقایدشو عین تو هس یعنی انگار هر چی تو میگی اون چسخل هم میگه برو فنش شو
نوشته اصلی توسط kamyab همین جوری ، سیم هام قاتی کرده
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اگه همجنس بازیشو فاکتور بگیریم ، امیر عقایدشو عین تو هس یعنی انگار هر چی تو میگی اون چسخل هم میگه برو فنش شو 24 ساعت بن
نوشته اصلی توسط MaMaTiR 24 ساعت بن به جون خودم مو نمیزنه ، اوونجوری که از اسلام حرف میزنه و هی میگه ازادی ، حقوق کامل بشر
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH به جون خودم مو نمیزنه ، اوونجوری که از اسلام حرف میزنه و هی میگه ازادی ، حقوق کامل بشر حقوق بشر یا به قول ش.ن حقوق حشر
شیما بارون نیومد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR حقوق بشر یا به قول ش.ن حقوق حشر طرف به سوال ازش پرسیده بود که ساقیت کیه جالبیش اینه میگه من **** استار نیستم ، ازادم ، بعد وب داره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 411 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 410 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن