بخوایم علمی بحث کنیم،الان ترکیه خیلی تو این فکره که بازاره سریاله منطقه رو دستش بگیره.چرا؟ چون توی صنعت و اقتصادش خیلی تاثیر داره.
البته یه تحلیلی داشتم میخوندم یه جا که همین الانشم این سریالا کلی به تولیدشون کمک کرده.
به اینصورت که مثلا مبلمان.الان ترکیه تولید مبلمان و سرویس خوابش قابل توجه بالاست.و بازار منطقه دستشه.بعصی از این فیلما اگه توجه کنی یهو میبینی یه سری سکانس بیخودی و بی جهت یه نمای لانگ نشون میده از اتاق که 2 نفر نشستن دارن ضر میزنن.
طرف مبلای خونه رو میبینه میگه وای چه قشنگه.تو فکرش میره بره شبیه شو بخره.میره بازار میبینه عه این همون مبله تو سریالست به زوره قسط هم شده میخره.
نه فقط مبل.لباس،سرویس خواب،ظرف و قابلمه و.......
به این میگن تبلیغ هوشمندانه
این چه نقلی بود گرفتم
اصلش اینه
![]()
هدف اصلی سریال ها به نظر من همینه ! حالا داخلش یه موضوع عاشقانه هم قاطی می کنن که این اونو میخواد واون اونو میخواد ! مردم هم کِیف میکنن ! به قول الی در دسترس بودن این سریال هم هم بی علت نیست ! خداییش توی این چند ساله یه سریال درام درست وحسابی خارجی یا ایرانی پخش نشده ! یه شبکه آی فیلم راه افتاد که ماشالله هرچی سریال زیرخاکی ته انباری صدا و سیما مونده پخش میکنن ! یادمه یه زمانی شبکه دو دقیقا مثل شبکه های خارجی سریال های خارجی رو هفتگی پخش میکرد کلی هم طرفدار داشتن ! ولی الان دریغ از حتی یه سریال درست و حسابی ! شاید باورت نشه ولی نزدیک به 3 ساله که من تی وی نگاه نکردم غیر از فوتبال های مهم خارجی !
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
چرا من بعد هر جمله علامت تعجب میزارم ؟؟ !!!
عه !! بازم که گذاشتم !!![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 662 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 662 مهمان ها)