نه به خاطر Browsec هه ..
نه به خاطر Browsec هه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شهرام شکوهی تگری زد باز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلترینگ هوشمند و هدفمند از چین خریدن
هر موقع اسم هوشمند و هدفمند تو این مملکت میاد یعنی داریم به فنا میریم
بد افتادم رو فاز لانا دل ری
آقاي رئيس
سلام
خبر غمناک فوت آقاي معدني را شنيدم. به همسر آن مرحوم، خانواده او و خانواده واليبال ايران تسليت ميگويم. من با او کار کردم و کمکهاي زيادي را از او گرفتم. او به عنوان مربي با تيم من کار کرد و بسيار موفّق هم ظاهر شد. او علاوه بر مربي خوب انسان خوبي نيز بود. من با همسرم دو بار در منزل او به مهماني دعوت شدم و به ما خيلي خوش گذشت.
من بسيار ناراحتم و ميتوانم درک کنم که بازيکنان و پرسنل فدراسيون چقدر از غم وارده متاثر شدند. دوست داشتم که در تهران حضور يابم و در کنار شما براي "حسين" اشک بريزم، اما همانطور که ميدانيد نميتوانم در اين شرايط تيم را ترک کنم. قلبم آنجا با همه شماست و روبرتو (همسرم) هم چنين احساسي دارد.
خوليو ولاسکو
دوست هميشگي شما
همچنين فدراسيون جهاني واليبال، فدراسيونهاي واليبال ديگر کشورها از جمله آمريکا و استراليا، زوران گائيچ و لورنزو برناردي در پيامهاي جداگانه در گذشت حسين معدني را به خانواده وي و جامعه واليبال ايران تسليت گفتند.
4 تا سیمکارت رایتل خریدم بعد این مدت هنو نیومده زنگ زدم چن روز پیش گفتن میاد هنو نیومده ..
لاشیا چیکا میکنین ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 443 مهمان ها)