نوشته اصلی توسط Betty کاش منم معلم بودم صبح به صبح میرفتم بچه ها رو میزدم ظهر بشاش و پرانرژی برمیگشتم خونه (نمیگم تو میزنیشونا میگم اگه خودم معلم بودم میزدم) صد در صد واسه همین معلم نشدی..بچه های مردم چه گناهی کردن
نوشته اصلی توسط Herzeleid اول خیلی ممنونم از این که از من یاد کردی و اونم زیاد درگیرش نشو...من بهت قول میدم بیشتر از اونی که با تو مشکلی داشته باشن با خودشون مشکل دارن! خوددرگیری دارن اقا کجا بودی این چند روز چنان فاز اینجا رمانتیک بود جات خالی
نوشته اصلی توسط Betty میشینه تو ماشین هی حرف میزنه حرف میزنه قفل فرمونو میکنم تو حلقش قبل خودکشی حتی اگز یه درصد تردیدم داشته باشی واسه خودکشی 5 دقیقه با سینجول باشی دیگه کارو یکسره میکنی
نوشته اصلی توسط mali68 حیف ماشینت نیست سوارش کنی باید یه اتوبوس ترجیحا اسکانیا بگیریم ادم زیاد داره میشه کم کم
نوشته اصلی توسط mali68 اقا کجا بودی این چند روز چنان فاز اینجا رمانتیک بود جات خالی دوستان به جای ما , ,ولی همینه دیگه تا مارو میبینین تغییر فاز میدین
نوشته اصلی توسط Herzeleid دوستان به جای ما , ,ولی همینه دیگه تا مارو میبینین تغییر فاز میدین رمانتیک واسه قلبت خوب نیست چگالیش بالاست
نوشته اصلی توسط mali68 رمانتیک واسه قلبت خوب نیست چگالیش بالاست دشواری نداره کمدی رمانتیکش میکنیم
نوشته اصلی توسط mali68 صد در صد واسه همین معلم نشدی..بچه های مردم چه گناهی کردن سعیمو میکنم بشم
نوشته اصلی توسط Herzeleid دشواری نداره کمدی رمانتیکش میکنیم قسمت کمدیش پر رنگ تره..اصن یه وضی خنده بازاره
نوشته اصلی توسط Betty سعیمو میکنم بشم خودم زیرابتو میزنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 363 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 363 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن