نوشته اصلی توسط Betty چلاق نه سالمه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه دیگه عوضش امریکاییه فقط یه مشکل دیگه هم وجود داره امیدوارم تو سر قیمت نزنی حداقل یه کشتی یه جزیره ای داشته باشه
نوشته اصلی توسط Betty ها...تا حالا چند مورد اینجوری دیدم یهو مرده وسط خیابون شروع میکنه زنه رو کتک زدن...البته نمیشه گفت مرده بده...ملوم نیس زنه چی وز وز میکنه اون اونقد عصبانی میشه دیوونه خونس نه مملکت
نوشته اصلی توسط 3fide حداقل یه کشتی یه جزیره ای داشته باشه اونقت تو چی داری ازت تعریف کنم؟
نوشته اصلی توسط Betty دومی از چپ داره با کفش پاشنه دار ورزش میکنه؟ عین این پسرا که شلوار لی کفش مردونه ورنی نوک تیز میپوشن
نوشته اصلی توسط 3fide دیوونه خونس نه مملکت یه بار داشتم از خیابون رد میشدم یه ماشین رد شد معلوم نیس زنه از کی داشته غر میزده از جلو من که رد شد مرده پشت فرمون چنتا کوبید تو دهن زنه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اونقت تو چی داری ازت تعریف کنم؟ همه چی یه چهارتام بزار روش فقط ننه باباشم پیر باشنا زود بمیرن
نوشته اصلی توسط 3fide عین این پسرا که شلوار لی کفش مردونه ورنی نوک تیز میپوشن
نوشته اصلی توسط Betty یه بار داشتم از خیابون رد میشدم یه ماشین رد شد معلوم نیس زنه از کی داشته غر میزده از جلو من که رد شد مرده پشت فرمون چنتا کوبید تو دهن زنه مردام وحشی شدن
نوشته اصلی توسط 3fide مردام وحشی شدن به بعضیاشون حق میدم بعضی زنا خیلی رو مخن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 630 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 630 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن