نوشته اصلی توسط Betty تنها خنثی این جمع تو بودی میخواستم به عنوان الگو معرفیت کنم حرف تو حرف اومد یادم رفت...باورامو خراب نکن الگو ؟من همیشه درس عبرت بودم الان شدم الگو ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
فکر کنم ی چند صد تایی پست پاک شد
نوشته اصلی توسط shimaa دیروز از این درشتاشو گرفتم 5 البته خانومه اشنامون بود اهان.. اینقدر نخور .. چی میشی
نوشته اصلی توسط Milad الگو ؟من همیشه درس عبرت بودم الان شدم الگو ؟ ها دیگه نمیومدی کش بدی الانم خفه رو بحث فوتبالی کن
نوشته اصلی توسط shimaa آمل من خواهرم 4 سال بابلسر دانشجو بود . خودمم چند بار اومدم اونجا !
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
دم منصوریان گرم
نوشته اصلی توسط Betty ها دیگه نمیومدی کش بدی الانم خفه رو بحث فوتبالی کن بحث فوتبالی با توقزمیت بکنم ؟یه امین هم ته مونده بود که شما پروندینش
امیر بدبخت یه جارو گرفته دستش پشت سر بچه ها جارو میزنه متد مدیریت قبلی بهتر بود از یه دم بن میکرد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اهان.. اینقدر نخور .. چی میشی دیوونه ترشی که لاغر میکنه هه هه
نوشته اصلی توسط Betty امیر بدبخت یه جارو گرفته دستش پشت سر بچه ها جارو میزنه متد مدیریت قبلی بهتر بود از یه دم بن میکرد سارا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 392 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 392 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن