نوشته اصلی توسط Betty چه جنبه ای هم داره به من اینقد تیکه انداخته بودن الان نمکی شده بودم هی میگفت میخوام بخونم همه مسخرش میکردن آخرم خوند تازه هنو میخوان آلبومشو بده بیرون سوژش کنن بابا كسي باورش نميشد پسري از ديار رشت اينجوري افق هاي روشني در برابر خودش ببينه
نوشته اصلی توسط Al!rezA شبیه حمله ی ملخ خا می ریختن تو یه تایپیک نابود می کردن و بر می گشتن تو لونه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! بابا كسي باورش نميشد پسري از ديار رشت اينجوري افق هاي روشني در برابر خودش ببينه هنوزم باور نمیکنن آخر به خودکشی میرسوننش
نوشته اصلی توسط Betty حسین ترولشو ساخته بود یادته؟ آره تا همين چند وقت پيش يه سري از اين ترولا رو داشتما پاك شد
نوشته اصلی توسط Al!rezA شبیه حمله ی ملخ خا می ریختن تو یه تایپیک نابود می کردن و بر می گشتن تو لونه دقيقا
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آره تا همين چند وقت پيش يه سري از اين ترولا رو داشتما پاك شد خاطرات باحالی بود هرچند عمرمون به فنا رفت تو نت ولی خندیدیم
نوشته اصلی توسط MaMaTiR ولی حسین وان اف اگه بازنشته نمی شد میشکوند همه رکوردارو حسين هر چي بهش گفتم بيا دوباره نيومد
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! حسين هر چي بهش گفتم بيا دوباره نيومد کلا از نت کناره گیری کرده؟
نوشته اصلی توسط Betty هنوزم باور نمیکنن آخر به خودکشی میرسوننش نه بابا. پوستش كلفت شده
برید بخابید عین خاله زنکا نشستن اینجا
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 391 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 391 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن