[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما تَگشدگان خسرو شیرین پناهیم"
چند روز است خبرِ همکاریِ من با سرکار خانم "مهدیه محمدخانی" در بعضی سایت های دروغپراکن منتشر شده و جدیدن همراهِ عکس هایی مونتاژ شده با بی سلیقه گیِ کامل و موضوعیتِ احتمالیِ بر لبِ جوی نشین و گذر عمر ببین، به بعضی نشریات هم نَشت کرده است! اصلِ ماجرا از این قرار است که خانم "محمدخانی" عزیز محبت کردند و مرا روی خبِر انتشارِ اثر جدیدشان با نام "شراب هستی" در صفحه ی اینستاگرامشان تگ کردند، اما پنداری آن دسته ی دروغباف و شایعه پراکنی که لاشخوروار در فضای مجازی مشغول پرسه زدنند هنوز معنای "تگ" را نمی دانند و به کمکِ مغزهای کوچکشان "تگ" را "همکاری" معنا کرده و با اتکا به آن، چنین دروغی را ساخته اند. جالب این که در تیترِ این خبر به گونه ای از عبارتِ "خواننده زن" استفاده شده که گویی خواندن، جرمی از قبیل کیف قاپی ست نه یک شاخه ی تخصصی هنری و همچنین در ادامه اش عبارتِ "همکاری مجدد" را به کار برده اند، انگار من پیشتر با این خواننده همکاری داشته ام که حالا آن همکاری تجدید شده باشد! در هر حال به گردانندگانِ سایت ها و نشریاتی از این دست پیشنهاد می کنم برای خبرچیان خود یک دوره ی "آشنایی با اصطلاحات اینترنتی" بگذارند تا از بروز چنین افتضاحاتِ آبروبری جلوگیری شود. در ضمن یادآور می شوم که همکاری با خانم محمدخانی نازنین همواره باعثِ خوشحالی من خواهد بود.
در حال حاضر 388 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 388 مهمان ها)