سجاد این پسره کیه باش عکس گرفتی ؟
دهنتون سرویس سرچ کردم صفاریان همش عکس محسن میاد
آرمین این متن
عینن کپی کن با یه فونت خیلی خوب و خوانا
چون عکس 650 در 650ه ، خوانا بودن فونت خیلی مهمه
بهروز صفاریان: محسن چاوشی درباره موسیقی سنتی حقیقت را گفته است .
حرفهایی که محسن درباره موسیقی کلاسیک گفته بود ، به نوعی در دل همین حرفهای من نهفته است . فکر میکنم محسن گفته بود که اگر موسیقی سنتی به لحاظ فروش و تیراژ بضاعتی داشت ، خیلی از آنها پا به عرصه پاپ نمیگذاشتند . این بازگو کردن حقیقتی است و محسن چاوشی فقط نظر شخصی خودش را نگفته . مردم اول با حقیقت مخالفت میکنند ، سپس آن را مسخره میکنند و بعداً به عنوان یک امر بدیهی میپذیرندش . محسن چاوشی جرأت داشته و این حرفها را بیان کرده و نیازی هم نداشته که این صحبتها را مطرح کند . به لحاظ تیراژ ، تأثیرگذاری و محبوبیت ، بزرگترین خوانندهای است که در جامعه وجود دارد و فکر نمیکنم گفتن این مطالب در جهت دیده شدن بیشتر تأثیری برایش داشته باشد .
این آدم هم اگر از بازگو کردن این حقایق قصدی داشته ، با جرأت و صراحت تمام عنوان کرده است . شاید اساتید متعصب ، با حرف این آدم که چهره متفاوتی نسبت به خوانندگان پاپ دارد ، باسواد است و در کارهای خود از اشعار مولانا و ... استفاده میکند ، تکانی بخورند و به این موضوع فکر کنند . نظر من این است که چاوشی حرفهای درستی زده است . محسن چاوشی هم مثل من به ارزشهای موسیقی سنتی و بضاعت آن کاملاً واقف است . اما ما توقع داریم یک اتفاق و جریان نو در این سبک به لحاظ کیفیت و نوع اجرا بشنویم و از این تکرارها فاصله بگیریم .
من مدتی قبل با روزنامه «هفت صبح» در مورد کنسرت محسن صحبت کردم که جنجالی شد . به خاطر وضعیت استانداردهای کنسرتها و تعادلهایی که در مسائل مالی وجود ندارد ، در حال حاضر شرایط را به شکلی نمیبینم که بتوان به سرعت ، آن سطح از استانداردی که در نظر داریم را عملی کنیم . اما با آدمهای مختلف رایزنی میکنیم تا بتوانیم این اتفاق را صورت دهیم .
اینم عکس فکر میکنم مناسب باشه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 374 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 374 مهمان ها)