پرستو صالحی: هر گونه عمل زیبایی بر روی خودم را تکذیب میکنم و ب جد مخالف چنین کارهای هستم
پرستو صالحی: هر گونه عمل زیبایی بر روی خودم را تکذیب میکنم و ب جد مخالف چنین کارهای هستم
این خانه هم سیاه است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] خوش به حال بابات همین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ببخشید کدوم مامانه؟؟ unsure emoticon
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مادر دخترو اشتباه نگرين صلواات
عسلام
اینم بمیره یکی گرون تر از این میسازن
در ابتدای این مراسم حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی نوه بنیانگذار انقلاب اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت که البته در مقاطعی در میان سخنرانی او تعدادی از جمعیت حاضر شعار "این همه لشکر آمده، به عشق رهبر آمده" سر دادند که یادگار امام هم خطاب به آنها، گفت: پس اجازه دهید صحبتهای من زودتر تمام شود تا به فرمایشات رهبر عزیزمان برسیم.
پس از سخنرانی سیدحسن خمینی، آیتالله سیدعلی *****ای رهبر معظم انقلاب اسلامی برای حاضران به ایراد سخنرانی پرداختند.
شعارهای ما "ذوالفقار حیدریم، فدائیان رهبریم"، "مرگ بر آمریکا"، "مرگ بر اسرائیل"، "لبیک یا سیدعلی"، "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند"، "نه سازش نه تسلیم، نبرد با آمریکا" و "دولت تدبیر ما، بصیرت بصیرت" از جمله شعارهایی بود که حاضران در این مراسم سر دادند.
در هنگامی که تعدادی از جمعیت حاضر شعار "دولت تدبیر ما، بصیرت بصیرت" را سرمیدادند، حسن روحانی رئیس دولت تدبیر و امید با لبخند به شعارهای حاضرین واکنش نشان داد.
مراسم امروز پس از صحبتهای رهبر معظم انقلاب اسلامی و با شعارهای "الله اکبر"، "مرگ بر آمریکا" و "مرگ بر اسرائیل" به پایان رسید.
البوم یراحی هنوز نیومده چرا ؟
در حال حاضر 410 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 410 مهمان ها)