نوشته اصلی توسط Chavosh کریس الان از ایرانیا متنفر میشه دوست پسرش که این پسره بازیگرست که الان اسمش یادم رفته حاله سرچم ندارم بره از اون متنفر بشه
نوشته اصلی توسط Chavosh دارم میگم طرح جدید دیگه این عکس حساب نمیشه که با همون عکس اصلی کارتو بکن ولی اینجوری بزن برای بالای تاپیک میخوام عجله نیس هر وخ حال کردی میدونم با عکس اصلی ! منظورم اینه که مثل این عکس داخلش طرح بندازم یا نه خود محسن ساده باشه ؟ ...
نوشته اصلی توسط Rmin میدونم با عکس اصلی ! منظورم اینه که مثل این عکس داخلش طرح بندازم یا نه خود محسن ساده باشه ؟ ... میل خودته خوب در بیاد هر جور زدی زدی
اشترم بنرو برو تو کارش امشب
نوشته اصلی توسط Chavosh نام شهر : کرمانشاه دفتر نمایندگی : موج فناوری کیهان مدیر عامل : سجاد ذبیحی تلفن : فروش و پشتیبانی فنی: ۰۸۳-۳۷۲۹۳۸۳۵ نمابر: ۰۸۳-۳۷۲۹۳۸۳۵ ایمیل : کد پستی : آدرس : خیابان فردوسی، شهر فرنگ، مقابل بانک مسکن، ساختمان رایانه صنعت، طبقه دوم، واحد۴ ساعات کاری : ۸ تا ۲۰ دستت طلا نوشته اصلی توسط Rmin اها ببخشید بد فهمیدم فکر کردم تو فکر کردی من کرمانم الی گذاشت
نوشته اصلی توسط Chavosh میل خودته خوب در بیاد هر جور زدی زدی اوکی
من برم شاتل
نوشته اصلی توسط Rmin من برم شاتل زنگ بزن شیک مجلسی میارن تحویلت میدن
نوشته اصلی توسط Chavosh زنگ بزن شیک مجلسی میارن تحویلت میدن الی مودم ساده زدم حجمم خیلی کمتر میره نمیدونم وایرلس بود وای فای خاموش بود اکثر وقتا ولی خیلی مصرف داشت
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 الی مودم ساده زدم حجمم خیلی کمتر میره نمیدونم وایرلس بود وای فای خاموش بود اکثر وقتا ولی خیلی مصرف داشت خواهشا خرافات نت رو بیش از این گسترش ندین
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن