تبریک برا انتشار کار جدید
من عاشق تنظیمش شدم
بقیه موارد نچسبید
امیدوارم فضای البومشم همین باشه
تبریک برا انتشار کار جدید
من عاشق تنظیمش شدم
بقیه موارد نچسبید
امیدوارم فضای البومشم همین باشه
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
امروز تولد خواهر نیکول هست...
خیلی ها میپرسند که چرا خواهر نیکول بور هست و خودش برونت!
مادر نیکول دوبار ازدواج کرد..دفعه اول با یه آقای اهل فیلیپین که ازدواجشون دو سال بیشتر دووم نداشت و نیکول ماحصل این ازدواج بود و بعد مادر نیکول دوباره با آقایی به نام "گری شرزینگر" ازدواج کرد که بور آلمانی هست و خواهر نیکول ماحصل این ازدواج دومه
من دیشب ساعت یک شب یه دو دقیقه نتم قط شد سرعتم موشکل نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه نیکول بیشتر به باباش رفته
ممر اون گیره رفع شده هنو یا نه !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 133 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 133 مهمان ها)