صفحه 7885 از 18592 نخستنخست ... 688573857785783578757883788478857886788778957935798583858885 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 78,841 به 78,850 از 185919

موضوع: Chavoshi News |

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نمایش پست ها
    تقدیم به دوستان عزیزم
    صبح روز جمعه به عشق بچه هایی که تگ کردم

@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @

بی تو، مهتاب‌ شبی ، باز از آن کوچه گذشتم

همه تن چشم شدم، خیره به دنبال تو گشتم

شوق دیدار تو لبریز شد از جام وجودم

شدم آن عاشق دیوانه که بودم

در نهانخانه ی جانم ، گل یاد تو درخشید

باغ صد خاطره خندید،
    عطر صد خاطره پیچید :

یادم آمد که شبی باهم از آن کوچه گذشتیم

پر گشودیم و در آن خلوت دلخواسته گشتیم

ساعتی بر لب آن جوی نشستیم

تو، همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت

من همه، محو تماشای نگاهت

سلام صبح شما هم قشنگ هادي جان
    آخر هفته خوبي رو برات آرزو ميكنم عزيز دل

2. کاربر مقابل از tandis_m عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

Moderator

dokhtare aryaee می‌گوید:
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    کاورهای محسن چاوشی کاملا مفهومی و گرافیکیه,مشخص پشتش فکری است,نه اینکه مثل بقیه خواننده ها عکس آتلیه ای بگیره,روتوش کنه.بفرسته بیرون.کاوری میده بیرون که هنر بصری مردمشو ببره بالا.

Moderator

بهرام می‌گوید: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    متاسّفم برای کاورش ، یادش بخیر آهنگ متاسّفم کجا و این کجا
    با درود – من به صدا کار ندارم ولی آیا این کاور درحدّ و اندانزه ای هست که در فرهنگ ایرانی اسلامی ما بگنجه .آخه این کاور ایده ی کیه من که جای محسن بودم اجازه پخش این کاور را نمیدادم . بعدا میان میگن چرا ایراد میگیرین خب این کاور پر از ایراده دیگه . این کجاش به عکس قصّه ی لیلی و مجنون میخوره تازه چرا عکسی از خود محسن چرا انتخاب نمیشه ، آیا قیافه محسن خیلی زشته که به جای عکس خودش این کاور پر مشکل را انتخاب کرده . از من گفتن بود و به محسن و طرفداراش احترام میگذارم – درود بر رضا صادقی

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط peyman.2012 نمایش پست ها

بالاخره هر جور هست تا آخر امسال میاد گمون نکنم شادمهر بذاره فاصله آلبوم قبلی با جدید 4 سال بشه

فکر کردی لبرون الکی شده لبرون ..مرد واقعی روزهای سخته ...تازه بسیار شانس آوردین که دو تا از خوبای کلیولند مصدومن
    love که تو بازی های پلی آف مصدوم شده بود..irving هم تو بازی اول با وریورز ناقص شد
    استفن هم خدایی مهار نشدنیه ..بعضی اوقات دیگه اینقد خوب بازی میکنه که حسابی حرص همه را در میاره..لبرون بازی دوم خیلی بهش فشار اومده بود بعدشم کشیده شد به ot دیگه اینقدر کلافه شده بود از دست اونها زمان که تموم شد یه نعره وحشتناکی زد و توپ را محکم کوبید به زمین
    این بازی سوم هم که باختن طفلک کم مونده بود گریه اش بگیره اما لامصب ها تو 50 ثانیه آخر هم در عین حالی که عقب بودن با تمام قدرت فشار میاوردن و حمله میکردن ...کلیولند اگه جای اونها بود عمرا اگه اون طوری با انگیزه تا ثانیه آخر حمله میکرد
    مقیمی کیه مال شبکه 3 آره گزارش انگلیسی یه چیز دیگست منتها من چون اچ دی دوست دارم مجبورم با گزارش لهستونی بازی را نگاه کنم والا انگلیسیشم در دسترسه
    ما بریم تمشای Live بازی ...فعلا 35 -26 به نفع شما
    تا آخر 2015 که آره میاد آلبوم مشکلات بی پایان آونگ ...
    من دیشب دی وی دی دو تا بازی رو دیدم ! کلیولند بدون جیمز = هفت الماس قزوین جیمز همه کارس ! معلوم نیست فوروارده یا گارد امتیازی تازه شانس آوردن تو وقت اضافه جمیز حرف نداره ولی خوشم نمیاد ازش چون مغروره ! من از آدم مغرور متنفرم حالا هر کی میخواد باشه عاشق استیل بازی استیو کری شدم و اصن به نتایج نگاه نمیکنم
    کوارتر 3 : 71 به 65 به نفع ما این بازی رو ببریم قهرمانیم

Moderator
    استیو نش هنو زندس ؟

ehsan1361
    Guest
    آخ آخ 70-73 داره میرسه

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    استیو نش هنو زندس ؟
    عاشق استیلش بودم اما تو سفید پوستا فقط جان استکتون به مو میگفتن اسی استکتون کا

ehsan1361
    Guest
    تیریییییییییییی یس بیبی
    70-76

Moderator
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

ehsan1361
    Guest
    پایان کواتر سوم ما بالایم و بالا میرویم منزل میگه بمیری با این سیاها روز جمعه هم از دست اینا

صفحه 7885 از 18592 نخستنخست ... 688573857785783578757883788478857886788778957935798583858885 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 420 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 420 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع