نوشته اصلی توسط ehsan1361 ارتش یا سپوه ؟ یا نیرو عنتزامی؟ **** نیرو زمینی
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط ehsan1361 ست اول ریده بودن و بی انگیزه ست دوم و سوم رو ندیدم ست چهارم آخرشو دیدم اصن من هر موقع نمیبینم میبرن بازیو ظریف مصدوم از کل تیم بهتر بازی میکرد بازیای قبلو ... امشب شاید ببینم
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 بیا کا هوا عالیه نیستا خیلی گرمه گلو
نوشته اصلی توسط Gadfly **** نیرو زمینی دهنت سرویسه...
نوشته اصلی توسط Gadfly احوال شما ببین دیشب خیلی خوب بودن ارادتمند خوبی ؟ امشب میشینم میبینم احتمالا
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 چطور شد بعد از اون دلخوری باز اومدی کا؟ کسخولم دیگه مگه بچه ام قهر کنم مجبورم بیام اینجا صبح ها من اینطوریم تو عصبانیت یه چیزی تف میدم و بعدش میام عذرخواهی میکنم و دوباره عصبی میشم و تف میدم و دوباره برمیگردم
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 دهنت سرویسه... خداییش این روزا همه همینو میگن بم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به به ببین کی اومده اینجا همه توجه کنن ( دین دین آهنگش ) این علامت مخصوص ِ بانوی بزرگه خود ِ بانویی بزرگ اومده ، مامور نفرستاده احترام بگذارید ممنون ولي من ميام سر ميزنم كه فقط پاتوقم عوض شده نوشته اصلی توسط asc ممنون عزيزم
asc
نوشته اصلی توسط Rmin ارادتمند خوبی ؟ امشب میشینم میبینم احتمالا مرسی دادا ممنون اره ببین می بریم
نوشته اصلی توسط Rmin ظریف مصدوم از کل تیم بهتر بازی میکرد بازیای قبلو ... امشب شاید ببینم ظریف ؟ ست اول فک کنم مردانی بودا مگه اینکه ست دوم و سوم اومده باشه که اصن برگشته بوده تهران
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 425 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 425 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن