نوشته اصلی توسط Chavosh لامصبا برای یه روز اینکارو میکنن ادم دیوونه میشه من یکی از دلایلی که طول کشید سیستمو اپ کنم همش منتظر بودم یه سایتی تخفیف ویژه بزنه بچسبونم تا حالا چقد چسبونی؟
نوشته اصلی توسط pirana تا حالا چقد چسبونی؟ حساب نکردم دوسم ندارم حساب کنم دپرس میشم
نوشته اصلی توسط Chavosh رم پردازنده رایتر مادربرد گرافیک پاور تعویض شدن تو این یکی دو ماهه فقط هاردم از سیستم قبلیه سلام مشخصات سیستمو مینویسی
نوشته اصلی توسط yaran سلام مشخصات سیستمو مینویسی سیستم شاخی نیس فقط خوبه
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این برند بی نظیره تو همه چی تا حالا نشنیدم... استفاده کردی خودت؟ وزن 50 گرم؟
نوشته اصلی توسط Chavosh سیستم شاخی نیس فقط خوبه عیب نداره حالا بنویس دیگه
نوشته اصلی توسط Chavosh حساب نکردم دوسم ندارم حساب کنم دپرس میشم کار خوبی میکنی من 2هفته پیش 502هزار تومن خرج جلوبندی ماشین کردم هنوز حالم خوب نشده
نوشته اصلی توسط pirana تا حالا نشنیدم... استفاده کردی خودت؟ وزن 50 گرم؟ نه ولی میدونم عالیه رمش تو بازار تکه هارد ssd هم یه برند دیگه هس ocz فک کنم اونم تو هارد عالیه
سینجول روانیه به نظر من
نوشته اصلی توسط yaran عیب نداره حالا بنویس دیگه cpu intel g3240 3.1 ghz 3 m cash mb : asus a81m-c ram : 2 g geil 1600 vga : سافایر 1 گیگ پاور گرین 330 رایتر لایتون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 424 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 424 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن