این یک پیپ نیست ______________
گروه سون
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 چند شب دیگه اکانت میگیرم 20 هزار تومن حداقل ماهی 20 تومنم بدن باز خوبه من فقیرم 10 هزار تومنم برام نعمته حجم فایلام بالاست خیلی وقته میدونم منتها دیگه بیخیال بودم تا به امروز دیگه فکر کردم گفتم چرا نره تو جیب من خوبه ادم درامد زایی کنه
نوشته اصلی توسط milad771 نمیشناسمش یه پیج زده لاین به اسم چاوشی نیوز . 17هزار کاربرم جمع کرده . میگه تنها ادمین چاوشی نیوز منم و بقیه از مطالبم سوء استفادا و اسکی میکنن همیشه هم کلی شایعه پراکنی میکنه در مورد محسن همین که اومد ازم اجازه گرفت تو لاین پیج چاوشی نیوز بزنه اسمش حامد بود؟ همین بود که اینجا فوش داد به الی الان شده تنها ادمینِ چاوشی نیوز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط A M I R اخه تو طرفدارشی جان اسنو ، فریدون و ... همه رو بگا دادی
نوشته اصلی توسط KHATAR ما همه از مریدانه مکتبه ترک 3 هستیم
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط KHATAR خوبه ادم درامد زایی کنه البته زیاد برام مهم نیست ولی خب باز خوبه میبینی بعضی وقتا کم میاری 20 تومن
پوزه شیطان
نوشته اصلی توسط Gadfly پوزه شیطان به خاک مالیده شد ؟
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 البته زیاد برام مهم نیست ولی خب باز خوبه میبینی بعضی وقتا کم میاری 20 تومن همین 20 تومن اقلا یه قسمته پوله اینترنتتو پر میکنه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 326 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 326 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن