نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اون دهن لقو خو بذاريش فقط واسه بحث فوتبال ها الان جاش خالیه والیبالم که پخش می شه بیاد اون جمله محتشمی رو بگه نمی دونم سطح اتکایی که باعث جهش و اینا می شه
نوشته اصلی توسط AkbaR مادر جان یا پیغمبر فامیلتونِ؟
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! من ؟ من دو ماهي هست لاين ندارم کی با تو بود منو میگه لنتی به هرکی میگفتم نوید هستم از اعضای باران میگفت جوکر؟ جوهری؟ اصن دچار خلأ شخصیت شدم چرا هیشکی منو نمیبینه بابا من قدیمی ترم
نوشته اصلی توسط pirana یا پیغمبر فامیلتونِ؟ نه می خواستم بنویسم مادر جان اسنو کیست
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! آها باع. سر چي بگذریم
نوشته اصلی توسط AkbaR ها الان جاش خالیه والیبالم که پخش می شه بیاد اون جمله محتشمی رو بگه نمی دونم سطح اتکایی که باعث جهش و اینا می شه اخ اخ ايول ايول
نوشته اصلی توسط AkbaR ها الان جاش خالیه والیبالم که پخش می شه بیاد اون جمله محتشمی رو بگه نمی دونم سطح اتکایی که باعث جهش و اینا می شه این اختلاف امتیاز یه حاشیه ی امنی رو واسه ی بچه های تیم ملی ما فراهم کرده
نوشته اصلی توسط pirana کی با تو بود منو میگه لنتی به هرکی میگفتم نوید هستم از اعضای باران میگفت جوکر؟ جوهری؟ اصن دچار خلأ شخصیت شدم چرا هیشکی منو نمیبینه بابا من قدیمی ترم من از طرف تمام اون افراد عذرخواهي ميكنم نوشته اصلی توسط pirana بگذریم باشه گذشتيم
نوشته اصلی توسط AkbaR نه می خواستم بنویسم مادر جان اسنو کیست نمیشناسم مادر جانی سینز رو اگه میخوای واست بگم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اخ اخ ايول ايول دهن سرویس رو هر چی می ذاشت جواب میداد نوشته اصلی توسط pirana این اختلاف امتیاز یه حاشیه ی امنی رو واسه ی بچه های تیم ملی ما فراهم کرده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 553 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 553 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن