نوشته اصلی توسط Hadi 0021 فایده ای نداره باید خودم دست به کار بشم اصلا میزارم Jakesh 2 ای بابا گرفتیمونا....
این خانه هم سیاه است
نوشته اصلی توسط KHATAR Little Lady.به اواتارتم میاد تو باید یوزرتو میزاشتی بچه باز
نوشته اصلی توسط Gadfly سلیقه ای هست داداش.... HMhAdiHM الان این چیه فرهاد ؟ اینو خودم یه بار بزنم بار دوم یادم میره چی بود از بس قروقاطیه
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 فایده ای نداره باید خودم دست به کار بشم اصلا میزارم Jakesh 2 ببین من نمیخواستم پیشنهاد بدم تو خودت خواستی Dauus Ghoromsaagh تعابیرشون با جاکش یکیه.البته یکی دیگه هم هست ولی زشته گفتم نگم بهتره
نوشته اصلی توسط Gadfly ای بابا گرفتیمونا.... ای بابا خب چی کار کنم یکیتون سلیقه ندارین
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 الان این چیه فرهاد ؟ اینو خودم یه بار بزنم بار دوم یادم میره چی بود از بس قروقاطیه تداعی کننده محبوس شدن هادی بین دو واژه اچ و ام دیگه؟ کلی فکر کردم
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 ای بابا خب چی کار کنم یکیتون سلیقه ندارین باز من ی پیشنهاد دادم..
نوشته اصلی توسط KHATAR ببین من نمیخواستم پیشنهاد بدم تو خودت خواستی Dauus Ghoromsaagh تعابیرشون با جاکش یکیه.البته یکی دیگه هم هست ولی زشته گفتم نگم بهتره نه تو روخدا اونم بیا بگو Koskesh دیگه ؟
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 نه تو روخدا اونم بیا بگو Koskesh دیگه ؟ آورین
بیا بزار دوشواری خیلی هم عالی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 476 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 476 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن