من با همین تو وصادق و چند نفر دیگه همیشه شوخی داشتم چیز بدیم فک نکنم از من دیده باشی
صادق روز اول گفت شمارتو بده تو واتس آپ بعضی وقتا با همدیگه چت کنیم منم دادم .........فک میکنی الان چی شده ؟؟؟ اونم یکی از رفیقام
پس برو یه خورده فک کن ...........اون طنینم که میگی اومد گفت کار مهمی دارم از اسمشم فهمیدم گفتم شاید آرشیو باز خفنی باشه بهش زنگ بزنم ببینم چی میگه
الان گرفتی چی شد عین این دخترا که قبلا بلا به سرش اوردن داری از همه فرار میکنی .......الان دیگه هر سیم بخوای بگیری 5 تومن میدی 2 تا میده بت
چرت و پرت نگو جان خودت
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Hadi0021 : 07-01-2015 در ساعت 03:08 AM
اگه توام جای من بودی شاید مجبور میشدی به همه زنگ بزنی من دوست ندارم کار تخمی انجام بدم
یا اصلا انجام نمیدم یا اگه بخوام انجام بدم تکمیل باید کنم ..........بعدش انقدر به اینجا تو رفیقات نه من شک نداشتنه باش انقدر بدبین نباش
اصلا تو چه کاره ای پسر رئیس جمهوری که بترسی ترورت کنن.......دهنت سرویس
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسمت هست بیداری ؟
پارت 6 رو بدم ؟
در حال حاضر 565 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 565 مهمان ها)