آرزويي در دلم مانده ، شبيه حسرت ، شايد هم يک روياآن آرزو تويي ، که حتي لحظه اي انديشيدن به اين آرزو مانند لحظه پريدن است ،مانند لحظه زيباي به تو رسيدن است
آرزويي در دلم مانده ، شبيه حسرت ، شايد هم يک روياآن آرزو تويي ، که حتي لحظه اي انديشيدن به اين آرزو مانند لحظه پريدن است ،مانند لحظه زيباي به تو رسيدن است
کارگردان سریال «کیمیا» گفت: 65 قسمت از این سریال 100 قسمتی آماده پخش است و به احتمال زیاد اوایل پاییز روی آنتن میرود.
جواد افشار در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما درباره آخرین وضعیت تولید این سریال افزود: مشغول ضبط فاز سوم این اثر که مربوط به زمان حال است هستیم و امیرحسین آرمان، پوریا پورسرخ و یک بازیگر خارجی جلو دوربین قرار دارند.
وی گفت: تدوین همزمان و ساخت موسیقی را آغاز کرده ایم و محسن چاوشی نیز تیتراژ آن را خوانده است، با توجه به پایان یافتن 85 درصد کار و شنیده هایم، «کیمیا» اوایل پاییز همزمان با سریال «معمای شاه» روی آنتن می رود و یکی از این دو اثر در شبکه یک و دیگری در شبکه دو یا سه پخش می شود.
این کارگردان افزود: فاز اول این مجموعه دوران انقلاب و فاز دوم دوران جنگ تحمیلی را روایت می کند و امیدوارم مخاطبان هنگام دیدن این سریال ارتباط خوبی با شخصیت ها و مضمونش برقرار کنند.
سریال «کیمیا» به تهیه کنندگی محمدرضا شفیعی و کارگردانی جواد افشار در حال تولید شدن است و نقش اول آن را مهراوه شریفینیا بازی میکند.
آزیتا حاجیان، رضا توکلی، پوریا پورسرخ و امیرحسین آرمان از جمله بازیگران این اثر هستند.
احساس میکنم دارم کم کم به اجزاء تشکیل دهنده ام تجزیه میشوم آب باد خاک و آتشی که تو به جانم انداختی![]()
تا می آیم از تو دل بکَنمصبر می آید...چقدر دوست دارم این عطسه ها را !!!
عسل بانو عسل گیسو عسل چشم منو یاد ننم بنداز دوباره دیالوگ تنابنده دیشب
مگه میشه مگه داریم نقشه اینجا رو خودم کشیدم اصلا" خوب نیس
انگشت نمای هر دو عالم بشوم / دیوانه تر از همین که هستم بشومتا عشق تو هست و لذت خواستنت / این فرض محال است که آدم بشوم
«در سقوط افراد در چاه عشق، قانون جاذبه تقصیری ندارد.»آلبرت اینشتین
در حال حاضر 538 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 538 مهمان ها)