نوشته اصلی توسط K A M R A N چقد شدmoney وقتی مصرف نمیکنم مریضم پول بدم بخرم؟ یکی همینطوری رو یه جریاناتی داد به ما،نمیدونم شاید 100.شاید 150.نمیدونم
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] هستی کارت دارم آره هستم
نوشته اصلی توسط KHATAR وقتی مصرف نمیکنم مریضم پول بدم بخرم؟ یکی همینطوری رو یه جریاناتی داد به ما،نمیدونم شاید 100.شاید 150.نمیدونم 5 هزار تومن بازار رو به هم نریز
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow 5 هزار تومن بازار رو به هم نریز گرمی؟
نوشته اصلی توسط KHATAR گرمی؟ گرمی نمیدن بهت که میری پیش ساغی میگی فلان تومن میخوام اونم بهت میده این چیزی که گذاشته بودی بیشتر از 7-8 هزار تومن قیمت نداره
نوشته اصلی توسط Hadi آره هستم یه موزیک ویدیو اورجینال از شهاب تیام می خوام داری؟
نوشته اصلی توسط MrCrow گرمی نمیدن بهت که میری پیش ساغی میگی فلان تومن میخوام اونم بهت میده این چیزی که گذاشته بودی بیشتر از 7-8 هزار تومن قیمت نداره چه عجب یه مواده ارزون دیدیم ماچطوریاس اینطوریه قیمتش؟ البته تو عکس کوچیک افتاده ها یه ذره بیشتره
خیلی دوس دارم یه بسته سیگار خوب بگیرم یه جا قایم کنم گاهی یه نخ بکشم ولی حیف موقعیتشو ندارم .مامان . بو گرفتن دهان و اینا . خلاصه تو حسرتش موندم
نوشته اصلی توسط K A M R A N خیلی دوس دارم یه بسته سیگار خوب بگیرم یه جا قایم کنم گاهی یه نخ بکشم ولی حیف موقعیتشو ندارم .مامان . بو گرفتن دهان و اینا . خلاصه تو حسرتش موندم خاک بر سرت ارزوت سیگار کشیدنه؟ خیلی کاره خوبیه؟ الان میبینی من هرچی بخوام میتونم برا خودم جور کنم و دمه دستم هست.ولی تو عمرم لب به 1 نخ سیگارم نزدم چون استارته بدبختیه
نوشته اصلی توسط KHATAR خاک بر سرت ارزوت سیگار کشیدنه؟ خیلی کاره خوبیه؟ الان میبینی من هرچی بخوام میتونم برا خودم جور کنم و دمه دستم هست.ولی تو عمرم لب به 1 نخ سیگارم نزدم چون استارته بدبختیه نه بابا از این سیگار خوبا میگم تا الان خلافیام صفره گاهی یه نخ کیف میده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 706 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 706 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن