نوشته اصلی توسط MrCrow اونم انگار رفت به فنا از دیشب هنوز نتونستن بیارنش بالا :|
نوشته اصلی توسط MrCrow بدانسان که هستی چنان می نمای زن هرزه لاف و ختنبر مباش بیداد مکن جان برادر به حقیقت *** بیداد پدر زحمت آن بر پسر آرد
نوشته اصلی توسط Chavosh بیداد مکن جان برادر به حقیقت *** بیداد پدر زحمت آن بر پسر آرد نه هر چشمی نظر دارد نه هر بحری گوهر دارد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow نه هر چشمی نظر دارد نه هر بحری گوهر دارد نیست طول عمر را کیفیت عرض حیات ما به آب تلخ، صلح از آب حیوان کردهایم
نوشته اصلی توسط Chavosh نیست طول عمر را کیفیت عرض حیات ما به آب تلخ، صلح از آب حیوان کردهایم زمانه شکل دگر گشت و رفت آن مهربانیها همه خونابه حسرت شدست آن دوست گانیها
نوشته اصلی توسط MrCrow زمانه شکل دگر گشت و رفت آن مهربانیها همه خونابه حسرت شدست آن دوست گانیها طاعت از دست نیاید گنهی باید كرد در دل دوست به هر حیله رهی باید كرد
نوشته اصلی توسط Chavosh طاعت از دست نیاید گنهی باید كرد در دل دوست به هر حیله رهی باید كرد زدی به تیغ جفایم فغان که نیست گناهی جز این که بار جفایت به دوش خویش کشیدم
نوشته اصلی توسط MrCrow زدی به تیغ جفایم فغان که نیست گناهی جز این که بار جفایت به دوش خویش کشیدم خروشِ من بدرّد پشتِ ایوان فغانِ من ببندد راهِ كیوان
نوشته اصلی توسط Chavosh خروشِ من بدرّد پشتِ ایوان فغانِ من ببندد راهِ كیوان هرلحظه غمی به مستمندی رسدت تیری به جفا به دردمندی رسدت
نوشته اصلی توسط MrCrow هرلحظه غمی به مستمندی رسدت تیری به جفا به دردمندی رسدت هیچ همدردی نمییابم سزای خویشتن مینهم چون بید مجنون سر به پای خویشتن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 312 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 312 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن