باران
ببار ای نم نم باران زمین خشک را تر کن
سرود زندگی سر کن دلم تنگه ... دلم تنگه
بخواب ، ای دختر نازم بروی سینه ی بازم
که همچون سینه ی سازم همه ش سنگه... همه ش سنگه
نشسته برف بر مویم شکسته صفحه ی رویم
خدایا ! با چه کس گویم که سر تا پای این دنیا
همه ش ننگه ... همه ش رنگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه علیدوستی در نقش شهرزاد
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خودم هیچ وقت نمیگم شهرم بده شهرمم خیلی خوبه خیلی ارزش داره نسبت به شهرای دیگه .........
منظورم از مخابرات بود که گفتم باور کن مخابرات جای دیگه اینجور نیست اینا خیلی بی شرفن بلانسبت
هر شب سرعت دانلود از 250 میپره به 10 تا 30 کیلو بیت .....آپلودم که مالیده س
زنگم میزنم یا ج نمیدن یا اگه اگه جوابم بدن مثل دیشب میگن دانلود نکن آخه این حرفه خدایی این شد جواب ؟
تو روزم معلوم نیست چه گوهی دارن میخورن اصلا چیزی دانلود ندارم وبگردی هم ندارم یه روز در میان باید یه گیگ شارژ بخرم
اعصابم خیلی خورد شد
ویرایش توسط Hadi0021 : 07-05-2015 در ساعت 12:20 PM
در حال حاضر 335 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 335 مهمان ها)