[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتيكه ي خر ِ پفيوز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتيكه ي خر ِ پفيوز
دقایقی پیش موسویان در سیانان به کریستین امانپور گفت که ۹۷ درصد توافق نامه حل شده و تنها سه درصد مانده او در پاسخ به اینکه آيا تا پایان مهلت مقرر امشب توافقی امضا خواهد شد گفت: بله.
فدریکا موگرینی هم ساعتی قبل گفت که نمی تونه بگه که شانس چقدره اما از نظر ایشون هم احتمال توافق تا ساعات پایانی شب وجود دارد.
آقای اوباما دیشب گفته بود پنجاه پنجاه است. اما به نظرم همون طور موگرینی گفتند خیلی از حرفها به خاطر سیاست داخلی است.
باید دید تا ساعاتی دیگر این توافق تاریخی انجام می شود یا نه. همچنان مذاکرات به شدت ادامه دارد.
اقا تو این دوتا لینک یه پسورده کسی میتونه در بیاره
uploadsnack.com/NmtkM7we uploadsnack.com/0GzYJP
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]میذاری وب مسترت باشم ؟
واسه پست ِ آلبوم ممر گذاشته
(The Pianist (2002
«ولاديسلاف شيلمان» (برودي) پيانيست با استعدادي است که در يک خانواده ي يهودي ثروتمند لهستاني به دنيا آمده است.
پس از اشغال لهستان توسط نازي ها، «ولاديسلاف» را به اردوگاه کار اجباري مي فرستند، اما او فرار مي کند و طي چند سال بعد، در حالي که تلاش دارد به دست نيروهاي اشغال گر اسير نشود، از خانه اي متروک به خانه اي ديگر مي رود.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو کل 14 معصومین فقط عشق علی تو دلم بود اونم بخاطر اینکه شاید اسمم مرتضاست و یکی از اسماشه تو این شبا احترامشو نکه نداشتم که هیچ هر نوع کناه و عیاشی که بکی کردم
در حال حاضر 671 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 671 مهمان ها)