[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الیاس یه سریال خوب معرفی کن
teru detectiv رو دیدم
!
خدا کنه چند تا DVD بزنه فقط تو این چیزایی که من داشتم کیفیت معین به درد نمیخوره لامصب مثلا ارجینالم هست
سیاوش قمیشی هم به درد نمیخوره جالب نیست چند تا موزیک ویدیو طنین زده آخر DVD دیوث کیفیت به زور معلوم میشه از بس تاریک میزنه
اونوقت اینا تو اون کشور اینو گذاشتن 12 دلار ........ والا من خنده م میگیره ازین شرکت خیلی تخمی داره کار میکنه
حیف 80 تومن نیست بدی به اینا ..........
ویرایش توسط Hadi0021 : 07-11-2015 در ساعت 01:28 PM
گویا کارگردان اپیزود آخر فصل پنجم (David Nutter) چند وقت پیش با باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا دیدن میکنه، باراک اوباما ازش خواهش میکنه که بگه ایا واقعا جان اسنو مرده یا نه. که در جواب David Nutter بهش میگه " بله جان اسنو برای همیشه مرده " خود دیوید میگه وقتی این جواب دادم گفتم احتمالا من یه راست از اون مراسم به گوانتانامو میفرسته، ولی خوشبختانه اوباما بهش رحم میکنه.هر چند اوباما با شکایت و زاری به دیوید میگه " تو کارکتر مورد علاقه منو کشتی یادت باشه "
در حال حاضر 379 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 379 مهمان ها)