نوشته اصلی توسط *_* تو گوه رو گرم گرم خوردی که میدونی من لازم ندارم دو تا سکه صد تومنی فقط ته جیبمه ولی جدی میکم واقعا دم همتون گرم واقعا فکر نمیکردم با همچین شرایطی رو به رو شم بعد درخواست خب بده دیگه دیوث 10 میدم .....اون 10 تومنم تا چند روز دیگه بت میدم یا از نوید بگیر شماره بده تا بگم امیر 12 برات واریز کنه خودم از طریق لینک پرداخت آلبوم بهش پول میدم
نوشته اصلی توسط Hadi خب بده دیگه دیوث 10 میدم .....اون 10 تومنم تا چند روز دیگه بت میدم یا از نوید بگیر شماره بده تا بگم امیر 12 برات واریز کنه خودم از طریق لینک پرداخت آلبوم بهش پول میدم نه عزیز دل میکم نمیخوام خوراکش یه روز سر گذره حالا نمدونم میدونی سر گذر کجاست یا نه
نوشته اصلی توسط Nima* فداى شما بي تعارف گفتم جدا اين بار شما گرفتارى يه بارم ما دنيا ميچرخه هميشه وقتی یه نفر میفته اکثر مردم بی تفاوت رد میشن فقط یک درصد هستن که بهش کمک میکنن چون یه عده ای هم هستن که وقتی میفتی یکی دیکه هم با لکد بهت میزنن که دیکه نتونی بلند شی دمت گرم که جزوه اون یه درصدی داداشم
نوشته اصلی توسط A M I R این کثافت بهم پول داد بعد بش میکم شماره حساب بده بعدا پولت رو پس بدم نداد یه همچین قیصریه این
موری پیام خصوصی تا شب مختو گاییدم
Saber
عشوهگرى پر شررى، صنما فتنهگرى، ننمایى نظرى بر دل زارم
مایه ی گریه ی شب ها دل غمیگن من است
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 424 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 424 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن