بازی ارژانتین المان امشبه ؟
بازی ارژانتین المان امشبه ؟
تو پیچ زدیم که تولد محسن رو با ویدئو تبریک بگین ، همه میل زدن نوشتن تولدت مبارک عشقم
دهنتو بست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تتلو:
ما هنوز سَرِ پاییم و هرروز سَرِ کار !
کار که نه یه جور خودسوختن انگار ، می سازیم گلدون برا خار !!
هرچقدر خوب به چشم نمیاد ، حالا هی ناخوناتو بکش به دیوار !!
ما هم از برج بدمون نمیاد ، ولی هرکاریو نمیکنیم به عشقِ میلاد !!
میتونی بِهِم بگی پزشکِ بیمار !!
آهنگِ " مَرد ( من ) " بزودی
مرديكه خايمالي هاشو كرده بعد ميگه هر كاريو نميكنيم به عشق ميلاد
ای سحرگاه ِ نگاه ِ تو وُ بیداری ِ من
پلک بگشای و شفا بخش به بیماری من
من فراوان شوم ای کاش در اندیشه ی تو
تو فراوان شوی ای کاش ز بسیاری من !
کاش می شد بشود وقت اذان ، تنگ ِ غروب
گوشه های لب ِ تو سفره ی افطاری ِ من
سید محمدعلی رضازاده
رهبران کرهی شمالی سالهاست به مردم هرچه که خود دوست دارند میگویند و آنها هم باور میکنند و اینبار نوبت فینال جامجهانی است.
شب فینال بین تیمهای آلمان و آرژانتین برگزار میشود. این چیزیست که خیلی از ما میدانیم اما در گوشهای دیگر از این دنیا مردمی هستند که عقیدهی دیگری دارند. کرهی شمالی با کنترلی که بر رسانهها دارد به مردمش گفته است که تیم ملی این کشور در فینال فردا شب حضور دارد.
رهبران کرهی شمالی سالهاست به مردم هرچه که خود دوست دارند میگویند و آنها هم باور میکنند و اینبار نوبت فینال جامجهانی است.
ویدیویی در یوتیوب قرار گرفته که نشان می دهد اخبار تلویزیون کره به مردم میگوید که تیم کشورشان در آستانهی برنده شدن جامجهانیست. در این اخبار به مردم گفته میشود که کرهی شمالی در مقابل ژاپن هفت بر هیچ، در برابر آمریکا دو بر هیچ و در برابر چین دو بر هیچ پیروز میشود و همزمان تصاویری از بازیهای قدیمی پخش میشود. کرهی شمالی در فینال در برابر پرتغال بازی خواهد کرد، چیزی که اخبار گفته و چیزی که مردم کره فکر میکنند. ویدئو را [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ببینید.
در حال حاضر 54 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 53 مهمان ها)