یا خداااااااااااااااا اسم موزن چاوشی اصا حکم اعدام داشت !!!!
یا خداااااااااااااااا اسم موزن چاوشی اصا حکم اعدام داشت !!!!
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانه که از حال برم هیچ مثه عرق سگی باعث نمیشه آدم 12 ساعت راحت بخوابه ولی میخوام قبل اینکه بیهوش شم یکیو بگام
سوپورهای شهرداری الان هستن میترسم برم یکیشون رو بیارم خونه اون منو بگاد
الانه که جلو کامپیوتر خوابم ببره ولی مو باید قبلش یکیو بگام
سرعت بدجوری ریده اصلا نمیتونم پارت 400 مگ آپ کنم دو شب پیش زدم بازم نصفه گیر کرد تا پاییز همین مشکلو دارم
سخنان اخیر حضرت اغا افتضاح بود
برگزاری کنسرت در دانشگاه غلط ترین کارهاست
اردو مختلط بین المللی غلط است
جوانان ما افسرده نیستن کسانی که این حرف ها را میزنند میخواهند ابتذال و بی بند و باری بوجود بیارن جوانان ما شاد و پرانرژی هستن
و .......
یعنی یراحیم پول داده تبلیغ کنن در قالب اخبار ؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برنامه های جدیدی دارم واست
خدای ریدم تو پوسترش 4 تومن پول بدی یه ذره هنر تو جلد البومشون نیست
در حال حاضر 365 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 365 مهمان ها)