نوشته اصلی توسط A M I R بهزارد کیه نمیشناسم بهزاد پکس
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
نوشته اصلی توسط abbasinfos یاران گوگوش دی وی دی داره؟ بله 2 تا DVD موزیک ویدیو داره چند تا دیگه کتسرت دوست داشتی میتونی کمک کنی تا سفارش بدم بیاد
abbasinfos
نوشته اصلی توسط Hadi بله 2 تا DVD موزیک ویدیو داره چند تا دیگه کتسرت دوست داشتی میتونی کمک کنی تا سفارش بدم بیاد
امیر میگم این عنوان کاربر نیمه حرفه ای هادی رو بردار بذار داروغه ی باران، هرکی رو میبینه میخواد با طرف دی وی دی بگیره
نوشته اصلی توسط A M I R تا حالا کار ازش نزدم طرفدار داره فول البومشو بزن با احمد سلو هم خونده
شمارتو پ.خ کن
نوشته اصلی توسط abbasinfos امیر میگم این عنوان کاربر نیمه حرفه ای هادی رو بردار بذار داروغه ی باران، هرکی رو میبینه میخواد با طرف دی وی دی بگیره فک نمیکنم چیز بدی گفته باشم کسی کمک نمیکنه .... توام اومدی گفتی DVD منم فک کردم بخوای کمک کنی ببخشید اشتباه فک کردم
نوشته اصلی توسط yaran شمارتو پ.خ کن خالیش کن پره
نوشته اصلی توسط Hadi فک نمیکنم چیز بدی گفته باشم کسی کمک نمیکنه .... توام اومدی گفتی DVD منم فک کردم بخوای کمک کنی ببخشید اشتباه فک کردم ایناچیه پسر، دور همی شوخی می کنیم بخندیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 429 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 429 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن