صفحه 9026 از 18603 نخستنخست ... 8026852689268976901690249025902690279028903690769126952610026 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 90,251 به 90,260 از 186021

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    سینجول کجایی کله قندی

این نسخه مایکروسافت گفت نهایی نیست ..

بعدشم x86 !?؟!
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    یک دست جام باده و یک دست زلف یار

رقصی چنین میانه ی میدانم آرزوست ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

Hadi0021
    Guest
    اي به داد من رسيده ، تو روزای خودشکستن

ای چراغ مهربونی ، تو شبای وحشت من

اي تبلور حقيقت ، توي لحظه هاي ترديد

تو شبُ از من گرفتي ، تو منو دادي به خورشيد

اگه باشي يا نباشي ، براي من تكيه گاهي

برای من که غریبم ، تو رفیقی جون پناهی

ياور هميشه مؤمن

تو برو سفر سلامت

غم من مخور كه دوري

براي من شده عادت...

ناجي عاطفه من ، شعرم از تو جون گرفته

رگ خشك بودن من ، از تن تو خون گرفته

اگه مديون تو باشم ، اگه از تو باشه جونم

قدر اون لحظه نداره ، كه منو دادي نشونم ...

وقتي شب شب سفر بود

توي كوچه هاي وحشت ،

وقتي هر سايه كسي بود

واسه بردنم به ظلمت!

وقتي هر ثانيه شب

تپش هراس من بود !

وقتي زخم خنجر دوست

بهترين لباس من بود ،

تو با دست مهربوني

به تنم مرهم كشيدي ،

برام از روشني گفتي

پرده شب و دريدي !

ياور هميشه مؤمن

تو برو سفر سلامت

غم من مخور كه دوري

براي من شده عادت ...

اي طلوع اولين دوست ، اي رفيق آخر من

به سلامت سفرت خوش ، اي يگانه ياور من

مقصدت هر جا كه باشه ، هر جاي دنيا كه باشي

اون ور مرز شقايق ، پشت لحظه ها كه باشي

خاطرت باشه كه قلبت ، سپر بلاي من بود!

تنها دست تو رفيق ، دست بي رياي من بود

ياور هميشه مؤمن

تو برو سفر سلامت

غم من مخور كه دوری

برای من شده عادت ...

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط [M)SBH)] نمایش پست ها
    این نسخه مایکروسافت گفت نهایی نیست ..

بعدشم x86 !?؟!
    نیشان من بده لینکشو که همچی چیزی گفته

بسیار تحقیق کردم برای 4 گیگ همین 32 مناسبه

فوق حرفه ای
    یعقوب وار وااسفاها همی‌زنم

دیدار خوب یوسف کنعانم آرزوست ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

Hadi0021
    Guest
    شما چه دل خوشی دارین به خدا

فوق حرفه ای
    حواسم نبود الی رمش 4 هه ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    دید موسی یک شبانی را به راه ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد

Moderator
    در دنیای تلویزیون چه خبر است؟

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نوشته شده در تاریخ 25 تیر 1394 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

در این فصل داغ تابستان که اخبار سینما دنیای هالیوود را فراگرفته است و فصل استراحت تلویزیون به حساب می آید، اخبار جدیدی از فصل های آینده سریال ها منتشر میشود که گزیده ای از این اخبار را برای شما آماده کرده ایم :
    برایان سینگر جنگ جهانی سوم را به تلویزیون می آورد
    کارگردان مجموعه فیلم های X-Men و همچنین فیلم تحسین شده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اعلام کرده که قصد ساخت سریالی با عنوان World War III برای شبکه Spike TV دارد.
    این سریال قرار است رهبر یک جنبش مقاومت آمریکایی طی یک نزاع جهانی را به تصویر بکشد.
    آرون و متیو بنای، نویسندگی فیلم نامه این سریال را انجام خواهند داد و سینگر علاوه بر کاگردانی مجموعه، تهیه کننده اجرائی نیز خواهد بود.

انیمیشن Hotel Transylvania سریال خواهد شد
    به نقل از دیجیتال اسپای، قرار است انیمیشن سریالی بر اساس انیمیشن محببوب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ساخته شود.
    کمپانی سونی پیکچرز اعلام کرده که سریالی بر اساس سال های کودکی "ماویس" دختر دراکولا ساخته و از سال 2017 آغاز به پخش خواهد کرد.
    خالقین این سریال اعلام کرده اند که : داشتن شخصیت های با مزه و البته مقدمه بسیار هوشمندانه آن این امکان را به این انیمیشن داده تا داستان آن هیچوقت پایان نیابد و همچنان بتوان ورژن های جدیدی از آن ساخت.
    این انیمیشن که سال 2012 اکران شد علاوه بر فروش 360 میلیون دلاری خود موفق به نامزدی جایزه گلدن گلوب شد تا شرایط لازم برای ساخت قسمت دوم را نیز فراهم کند. قسمت دوم این انیمیشن پائیز امسال اکران خواهد شد.

برندون استارک در فصل ششم Game of Thrones باز میگردد
    به نقل Collider، آیزاک همپستید رایت، بازیگر نقش برندون استارک اعلام کرده است که این شخصیت در فصل ششم سریال "[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]" حضور خواهد داشت.
    نکته این بازگشت در این است که هنوز کتاب جدید جورج مارتین، نویسنده مجموعه کتاب های "نغمه یخ و آتش" منتشر نشده است و اینطور که پیداست ادامه سرگذشت برندون را خالقین سریال بدون اتکا به کتاب خواهند ساخت، البته D.B. Benioff یکی از شورانر های سریال اعلام کرده که از سرنوشت این شخصیت اطلاع دارد و بر اساس آن سریال را خواهند ساخت، در این صورت ممکن است دیدن فصل ششم سریال بخشی از کتاب بعدی را برای خوانندگان کتاب اسپویل نماید!

کوئنتین تارانتینو از علاقه به کار در تلویزیون میگوید
    به نقل از ورایتی، کوئنتین تارانتینو کارگردان مطرح هالیوود در مصاحبه ای اعلام نمود که احتمال دارد پا به عرصه تلویزیون بگذارد.
    کوئینتین تارانتینو کارگردان 52 ساله آمریکایی برنده 2 جایزه اسکار، که هم اکنون برای معرفی جدیدترین اثرش ،[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]، در سن دیه‌گو و جشنواره کامیک کان به سر میبرد، در مصاحبه ای اعلام نموده است که اگر فیلم سازی دیجیتالی بخواهد به همین منوال سینما را اشباع کند، ممکن است به دنیای تلویزیون وارد شود.
    او در اینباره گفت : من طرفدار فیلم های دیجیتالی نیستم، اگر نتوانم مثل قبل فیلم بسازم ممکن است به تلویزیون بروم. شاید من یک فیلم نامه بنویسم که 8 ساعت طول بکشد پس در تلویزیون مشکلی نخواهم داشت.
    او همچنین در مصاحبه ای جداگانه از احتمال ساخت قسمت سوم Kill Bill خبر داد و اعلام کرد شاید داستان درباره دختر ورتینا (با بازی ویویکا فاکس) باشد.

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Chavosh نمایش پست ها
    نیشان من بده لینکشو که همچی چیزی گفته

بسیار تحقیق کردم برای 4 گیگ همین 32 مناسبه

وبسایت The Verge اینو گذاشته بعد گفته جای RTM هه ..

اصا به صورت رسمی نیومده که ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

صفحه 9026 از 18603 نخستنخست ... 8026852689268976901690249025902690279028903690769126952610026 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 283 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 283 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع