همون جاش
ممر خان بعد از 7 سال (مشکوک) اومده یه تیکه از یه ملودی که خوشش میومده را الهام گرفته اونم نه همشو این الان کجاش ایراد داره ؟ مطمئن باش هیچ کسی از طرفدارای شادمهر مسلما دلشون نمیخواد شادمهر کاور بکنه و با این مساله موافق نیستن اما به نظرت درست نیست که یک طرفه قضاوت نکنیم و به تصمیمات و حق انتخاب طبیعی شادمهر هم احترام بگذاریم .
شما جوری داری این یه الهام گیری نصفه و نیمه ( یا کاور هرچی که به مزاق شما خوش بیاد ) را چماق میکنی و تو سر شادمهر میزنی انگار که از 300 تا آهنگی که شادمهر تا ساخته نصف بیشترش کاور بوده .پس زحمت آهنگسازی و تنظیم کاراشو کی میکشه که ما ازش بی خبریم ؟؟ پس اون همه آهنگای جاودانه را کی خلق کرده معذرت میخوام عمه من خلق کرده !
من اصلا قصدم توجیه حرکت شادمهر نیست ولی خواستم بهتون بگم شما فقط از دید خودتون به مسائل نگاه میکنید دید شادمهر با شما زمین تا آسمون تفاوت داره بحث انگیزه نداشتن و اینا هم برداشت شخصی شماست . در ادامه هم توجهت را به کامنت خود شخص شادمهر جلب میکنم که در باره همین موضوع جواب یکی از طرفدارانش را تو اینستاگرام داده ...
realshadmehr: Dooste khoobam manam mesle shoma doost daram zibaeeha ro bebinam beshnavam elham begiram ya hata benavazam ya bekhoonam. Faghat bayad khoshhal bashim ke hich kas va hich maghami nemitoone joloye ma ro begireh. Age ina jaye un ershadiha boodan be hich kas ejazeh kar kardan nemidadan. Khoshhal bash mesle man. Ghorboonet azizam
ویرایش توسط peyman.2012 : 07-19-2015 در ساعت 09:04 AM
تنظیمات خیلی تغییر کرده باس دو روز وقت بذاری یاد بگیری
هنوز نصب نکردم خوابیدن الان پا شدم
در حال حاضر 351 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 351 مهمان ها)