نوشته اصلی توسط A M I R من در اجتماع نیستم گوشه اتاق به قول ممر تکیه گاه به قول محسن کنج عزلت خودم نشستم ولی شما معلم هستین و حتما باید خودتون رو درمان کنید خوبه منم ببرن کنج گوشه عزلت؟خوشت میاد؟همه انسانها یک روح خبیث در خود دارند
این دختره ایدزیه کی بود این الی دیوث عکسشو می ذاشت دیشب اومده بود به خوابم می خواست منم ایدزی کنه دیوث
نوشته اصلی توسط KHATAR والا چیزی در رابطه با سرطان یادم نمیاد،دیوث اینو تو یه سایتی خونده بودم مطمئنم منبع موثقه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 اینو تو یه سایتی خونده بودم مطمئنم منبع موثقه عتیقه من کله سریالو دیدم اینقدر با قاطعیت حرف نمیزنم که تو میزنی
نوشته اصلی توسط mali68 من گیم اف ترونسم یکی واسم گفت بازم نشستم دیدم تعریفم کنی باز اگه قشنگ باشه قشنگه به هر حال خواهرش میمیره ! خودشم سرطان میگیره و خوب میشه
نوشته اصلی توسط KHATAR عتیقه من کله سریالو دیدم اینقدر با قاطعیت حرف نمیزنم که تو میزنی اگه راست میگی بگو آخرش چی میشه ؟؟ بگو دیگه
نوشته اصلی توسط Rasool24 اگه راست میگی بگو آخرش چی میشه ؟؟ بگو دیگه چیش چی میشه؟ دکستر؟
نوشته اصلی توسط KHATAR چیش چی میشه؟ دکستر؟ آره دیگه ! آخرش رو بگو ملی خانم دیگه زحمت نکشه همشو ببینه
نوشته اصلی توسط Rasool24 آره دیگه ! آخرش رو بگو ملی خانم دیگه زحمت نکشه همشو ببینه اتفاقاته زیادی میوفته ولی دکستر نمیمیره
نوشته اصلی توسط Gsshop این دختره ایدزیه کی بود این الی دیوث عکسشو می ذاشت دیشب اومده بود به خوابم می خواست منم ایدزی کنه دیوث دکتر مصدق مرد دانایی هست بعید میدونم گول بخوره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 359 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 359 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن