نوشته اصلی توسط Hadi نخند الدنگ
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نخند الدنگ اینم به خاطر تو
نوشته اصلی توسط Rasool24 عاشق لباس نارنجیه شدم اون که گوشتی نداره بخوای بهش لز پشت بزنی به استخون میخوره چندتا کیس مناسب پیدا کردم
نوشته اصلی توسط Rasool24 تهمت نزن عزیزم بنده دو جنس گرا هستم تو نیم جنس گرا هم نیستی نتونستی به یه منشی شماره بدی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اون که گوشتی نداره بخوای بهش لز پشت بزنی به استخون میخوره چندتا کیس مناسب پیدا کردم چیکار کنم آخه این دل لامصب اینو میخواد نوشته اصلی توسط Rasoulh111 تو نیم جنس گرا هم نیستی نتونستی به یه منشی شماره بدی شماره که دادم ولی زنگ نزد
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Hadi اینم به خاطر تو استغفرالله دیوث میام بهت از 360 زاویه مختلف تجاوز میکنم
نوشته اصلی توسط Rasool24 درگیر این لامصب شدم بدجور قیافش عینه یک تمساحه خندانهبا اون دندوناش
نوشته اصلی توسط Rasool24 چیکار کنم آخه این دل لامصب اینو میخواد شماره که دادم ولی زنگ نزد اون دل تو دل نیست که اتوبانه همون دیگه میخوای من واست یه چندتا منشی ردیف کنم
نوشته اصلی توسط KHATAR قیافش عینه یک تمساحه خندانهبا اون دندوناش با عشق من درست صحبت کن دیوث ! قیافه به این شیرینی دیدی اصن ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اون دل تو دل نیست که اتوبانه همون دیگه میخوای من واست یه چندتا منشی ردیف کنم یه پسر خوشگل هم من رازی میشم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 327 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 327 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن