میخوای کارت را بیفته یا نه جون بکن جواب بده
دقیقا ربط داره همیشه قبل اینکه اکتیو کنم تنظیمات سیو نمیشد
میخوای کارت را بیفته یا نه جون بکن جواب بده
دقیقا ربط داره همیشه قبل اینکه اکتیو کنم تنظیمات سیو نمیشد
از اینجا یوزر میسازی دیگه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا اون لینک منو بگیرین باش اکتیو کنین ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوباره اکتیو کنه با یه سریال دیگه ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
W269n-wfgwx-yvc9b-4j6c9-t83gx
همین عکسی گذاشتی نوشته چینج اکتیو کی اینو بزن نکس بزن تا اخر
اندر خم یک کوچوه اید هنوز
من کارت گرافیکمو اتومات آپدیت کرد لود شدن ویندوز خیلی سریعتر شده ولی صفحه نمایشم به رنگ صورتی متمایل شده و موسم می پره=))))) نظر شخصی من اینه تا ویندوز جا نیفتاده نصبش نکنید من همیشه چهار ماه بعد از اینکه ویندوز وارد بازار میشد اقدام به نصبش میکردم این دفعه عجله کردم :دی
در حال حاضر 695 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 695 مهمان ها)