نمیدونم ورژن مرورگرم 38 چند روز پیشم نصب کردم مث هلو داره کار میکنه
البته اینم خیلی خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم ورژن مرورگرم 38 چند روز پیشم نصب کردم مث هلو داره کار میکنه
البته اینم خیلی خوبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 ساعت ·
سرگيجه هاى بعد از
نوشيدن شرابى
فقط کامنتها نگاه کن
امروز متوجه شدم که من در آینده زندگی میکنم؛ همان آینده که سالها پیش نگرانش بودم....و سالها پیش متوجه نبودم که در گذشته زندگی میکنم، همان گذشته که اکنون حسرتش را میخورم. همه چیز در زندگی گذرا و موقتی
است. هروقت باران بیاید ، بالاخره بند خواهد آمد . هر روز صبح طلوع خورشید میخواهد همین را بگوید اما شما یادتان میرود و درعوض فکر میکنید که شب همیشه باقی میماند. اما اینطور نیست. هیچچیز همیشگی نیست.
پس اگر اوضاع زندگی خوب است از آن لذت ببرید چون همیشگی نیست. اگر اوضاع بد است، نگران نباشید چون این شرایط هم همیشه نمیماند. هر لحظه فرصت جدیدی به شما داده میشود. فقط باید از این فرصت بهترین
استفاده را بکنید.
در حال حاضر 335 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 335 مهمان ها)