[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلا با کشت و کشتار مخالفم همه ی ماها انساینم حیوان که نیستیم
این کجاش اصلیه
این ورداشته همون تیکه اینترو اول تو فیلمو فـــــــیلتر کرده صداهای حرف زدنشو گرفته بعد چسبونده به اونی که من ریپ کردم
یعنی نمی شنویم یهو ولوم زیاد میشه ؟
رید الی
البوم شکوهی رو هم کی ریپ کرده صداش در نمیاد
حرف از کیفیت نزنید که الان سینجول وارد میشود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
تفاوت سكه و ايده در اين است كه اگر شما يك سكه و من هم يك سكه داشته باشم و سكه هايمان را با هم جابجا كنيم، باز هر كدام از ما يك سكه خواهد داشت. اما اگر شما يك ايده و من يك ايده داشته
باشم و آنها را با هم مبادله كنيم، هر كدام داراي دو ايده خواهيم بود. جهان و محيط اطرافمان در حال تغيير است و در چنين شرايطي هيچ چيز خطرناك تر از دل بستن به كاميابي هاي ديروز نيست.
دوستان اهل مطالعه حتما کتابهای تافلر رو مطالعه کنند.فوق العاده هستند ایشون و اندیشه هاشون.شحصا با موج سومش زندگی کردم.حتما این کتاب رو تهیه و مطالعه کنید.حتی اونایی هم که زیاد میلی به مطالعه ندارند،این کتاب
رو بخونند.ارزشش رو داره...
در حال حاضر 376 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 376 مهمان ها)