فایل 2 گیگی دل کردم اکسترکت میکنم ارور میده
currupt file or wrong password
فایل 2 گیگی دل کردم اکسترکت میکنم ارور میده
currupt file or wrong password
چنانچه از صحت تایپ رمز عبور اطمینان دارید و هنگام Extract (خارج کردن فایل، از حالت فشرده) با خطاهایی مشابه CRC Error یا Wrong Password و … مواجه شدید، به این نکته توجه داشته باشید که تمامی فایل ها با پسوند rar موجود در سایت (به استثنا برخی فایل هایی که جهت کاهش حجم به طور حرفه ای فشرده شده است) دارای قابلیت Recovery (ترمیم) هستند، به این معنی که می توانید با انجام عملیات مربوط به بازسازی فایل، قسمت های دانلود نشده را بازیابی کنید، این روش به Repair (تعمیر) شهرت دارد که مختص نرم افزار WinRAR نیز می باشد. برای استفاده از از روش Repair، نرم افزار WinRAR را گشوده و فایل مورد نظر را انتخاب نمائید، و در ستون بالایی نرم افزار، گزینه Repair را انتخاب کنید، حال در پنجره جدیدی که باز شده است نوع فایل (rar یا zip) را مشخص کنید و با کلیک روی Browse مسیری که فایل تعمیر شده بدان انتقال می یابد را تعیین کنید. پس از انجام عملیات مربوط به بازسازی فایل فشرده به مسیر از پیش تعیین شده مراجعه کرده و فایل جدید را Extract کنید. توجه داشته باشید که نام تمامی فایل های تعمیر شده با Rebuilt (بازسازی) شروع می شود. چنانچه که روش Repair کارساز نبود و فایل مورد تعمیر قرار نگرفت، فایل ناقص دانلود شده است و باید مجددا اقدام به دانلود کنید، منظور از دانلود ناقص, عدم دانلود یک کیلوبایت از یک فایل چند گیگابایتی نیز باشد که ناشی از نوسان بیش از حد سرعت در طی دانلود (بخصوص دانلود شبانه)، و Stop و Resume های متعدد است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقش آفرینی دیکاپریو در فیلم بعدی اسکورسیزی
کمپانی فیلمسازی پارامونت تصمیم گرفته تا سرانجام نسخهی سینمایی کتاب "شیطان در شهر سفید" را به روی پردهی نقرهای بیاورد.کمپانی پارامونت از سال 2003 تصمیم به تهیهی این فیلم گرفته بود و از همان ابتدا، توجه ستارههای زیادی را به خود جلب کرده بود. تام کروز ابتدا تصمیم به ایفای نقش در این فیلم گرفته بود و کترین بیگلوو وظیفهی کارگردانی را عهده دار شده بود، اما به دلیل بودجهی سنگین، ساخت این اثر تا به امروز به تعویق افتاده بود."شیطان در شهر سفید" داستان دو مردی که نمایشگاه جهانی شیکاگو در سال 1893 را به "حیاط بازی خود" تبدیل کردند، روایت میکند. ابتدا "دنیل اچ برنهام" که مسئولیت ساخت این نمایشگاه را به عهده داشت. و سپس "اچ اچ هولمز" قاتلی سریالی که تعداد بسیار زیادی از بازدیدکنندگان این نمایشگاه را به صورت کاملا حرفه ای در هتل خود شکنجه کرده و به قتل رساند.دی کاپریو بعنوان "هولمز" به ایفای نقش پرداخته و مارتین اسکورسیزی کارگردانی این اثر را بعد از اکران جدیدترین فیلم خود، Silence آغاز خواهد کرد.
افرین نمیدونستم اینقد قابلیت داره دختر عموش که این چن سال خیلی پیشرفت کرد این رفت بود زیر سایه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 632 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 632 مهمان ها)