صفحه 9674 از 18605 نخستنخست ... 86749174957496249664967296739674967596769684972497741017410674 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 96,731 به 96,740 از 186050

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Winston نمایش پست ها
    سلام دوستان کسی میدونه که برای تقویت برق خونگی چیکار باید کرد ؟ یه کولر پنجره ای داریم که هر وقت روشنش می کنیم ، فیوز میپره
    کنتورت دیجیتالِ یا آنالوگ؟ فیوزوت چنده؟ 16 یا 25؟ یا 20 ؟ یا 35 ؟ کابل برق خونت چنده قطرش؟ 2.6؟ 2.4؟ افشان؟ برق کشی خونت اگه قوی باشه فیوزتو میبری بالا کولر به کار میاد ..اگه سیم کشی ضعیف باشه فیوزو ببری بالا خونه میسوزه! به برق منطقه هم ربط داره
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

2. کاربر مقابل از MrA_Chavoshi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi نمایش پست ها
    من تنظیمایِ پاپی که میزنه رو نگفتم..ترنس های بی کلامش کاملا تخصصیِ ..اگه همین کارایی که واسه خواننده ها میزنه رو هم خوشن نمیاد واسه اینه که استایل تخصصی رو داره .. من نگفتم پایین تر از بقیه هستن خودم واسه آلبومم اینارو در نظر دارم ..ولی خیلی به ندرت کار کار تخصصی میزنن! چون خواننده ها نمیخوان و ملت زیاد به گوششون آشنا نیس .. کوشانم رمیکسش مقام آورد .. موسیقی بی کلام خلق نکرد که توی چارتی مقام بیاره ..مطمئن باش ارون از همه ی اینا توی الکترونیک تخصصی هم علم بیشتری داره هم توانایی بیشتری
    ادا تنگا رو در میاره ارون

حرفه ای
    من تنظیمایِ پاپی که میزنه رو نگفتم..ترنس های بی کلامش کاملا تخصصیِ ..اگه همین کارایی که واسه خواننده ها میزنه رو هم خوشن نمیاد واسه اینه که استایل تخصصی رو داره .. من نگفتم پایین تر از بقیه هستن خودم واسه آلبومم اینارو در نظر دارم ..ولی خیلی به ندرت کار کار تخصصی میزنن! چون خواننده ها نمیخوان و ملت زیاد به گوششون آشنا نیس .. کوشانم رمیکسش مقام آورد .. موسیقی بی کلام خلق نکرد که توی چارتی مقام بیاره ..مطمئن باش ارون از همه ی اینا توی الکترونیک تخصصی هم علم بیشتری داره هم توانایی بیشتری
    خب تقصیر خواننده هاس دیگه ! حسامی واسه علیزاده اون آهنگ های افتضاح رو میزنه واسه چاوشی این بود زندگی رو تنظیم می کنه که در حد موسیقی کلد پلی تنظیم شده ! کوشان واسه حمید عسکری و بهنام صفوی چند تا 6/8 مضخرف میزنه واسه چاوشی قطار و ستمگر تنظیم می کنه و...
    توی سبک الکترونیک ریتمیک یا همون ترنس آرون خوبه مثلا آهنگی که واسه شادمهر زده بود نسبتا کار خوبی شده بود یا آهنگی که واسه سیامک عباسی تنظیم کرد خوب بود ! ولی توی اسلو مخصوصا سبک راک اصلا حرفی واسه گفتن نداره به نظر من ! چیل اوت و امبینیت هم اول محرم زاده بعد جمالفرد !
    تو را بر در نشاند او به طراری که می‌آید
    تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Gsshop نمایش پست ها
    ادا تنگا رو در میاره ارون
    خلاصه یه روز کارایاصلیش منتشر میشه در سطح جهانی! فعلا باید تو پاپ ایران پول در بیاره
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    خلاصه یه روز کارایاصلیش منتشر میشه در سطح جهانی! فعلا باید تو پاپ ایران پول در بیاره
    تـو پاپم کسی بهش کار نمیده زیاد الان

الان بازار تنظیم دست حامد برادران و معین راهبره

اهنگ اخر سیروان که ویدیو داشت یه سرو گردن بالاتر از کارای ارونه

حرفه ای
    آهنگ Abandon از امید محرم زاده رو گوش کنید ! تلفیقی زده در حد بنز

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rasool24 نمایش پست ها
    خب تقصیر خواننده هاس دیگه ! حسامی واسه علیزاده اون آهنگ های افتضاح رو میزنه واسه چاوشی این بود زندگی رو تنظیم می کنه که در حد موسیقی کلد پلی تنظیم شده ! کوشان واسه حمید عسکری و بهنام صفوی چند تا 6/8 مضخرف میزنه واسه چاوشی قطار و ستمگر تنظیم می کنه و... توی سبک الکترونیک ریتمیک یا همون ترنس آرون خوبه مثلا آهنگی که واسه شادمهر زده بود نسبتا کار خوبی شده بود یا آهنگی که واسه سیامک عباسی تنظیم کرد خوب بود ! ولی توی اسلو مخصوصا سبک راک اصلا حرفی واسه گفتن نداره به نظر من ! چیل اوت و امبینیت هم اول محرم زاده بعد جمالفرد !
    ارون توی اسلو همه رو میذاره جیب چپش! درخت رسولزاده رو مثل اینکه گوش ندادی! ..توی راک هم همینطور.. چطور تو این فضاها حرفی برای گفتن نداره بعد تو آلبوم کاوه یغمایی تنظیم داره؟ جمالفرد اصلا چیل اوتو امبینت نمیدونه چیه! علمشو نداره ، محرم زاده داره ولی ، قرارم نیست کسی که توی موسیقی الکترونیک فعالیت می کنه راک هم تنظیم کنه1 نداریم تو دنیا همچین چیزی..تلفیقشو داریم یا تعدیل شدشو

حرفه ای
    ارون توی اسلو همه رو میذاره جیب چپش! درخت رسولزاده رو مثل اینکه گوش ندادی! ..توی راک هم همینطور.. چطور تو این فضاها حرفی برای گفتن نداره بعد تو آلبوم کاوه یغمایی تنظیم داره؟ جمالفرد اصلا چیل اوتو امبینت نمیدونه چیه! علمشو نداره ، محرم زاده داره ولی ، قرارم نیست کسی که توی موسیقی الکترونیک فعالیت می کنه راک هم تنظیم کنه1 نداریم تو دنیا همچین چیزی..تلفیقشو داریم یا تعدیل شدشو
    آرون کارش درسته ولی نه در حد شاهکار بر اثر رفیق بازی بین خواننده ها به اینجا رسیده ! واسه مهدی یراحی یه آهنگ تنظیم کرد اونم اسکی بود ! قبل از اونم آهنگ فکر من باش رو تنظیم کرد اون فقط دوپس دوپس الکی داشت هیچ نکته ی خاص و جدیدی نبود !
    امید محرم زاده آهنگ هاش داره تو اروپا شنیده میشه تا حالا هم 4 تا آلبوم بی کلام منتشر کرده !
    همون لینکی که خودت بهم دادی هر آهنگیش حس و حالش فرق داره ! فرشاد حسامی هم متاسفانه اون چیزی که باید رو ازش نمی خوان !

فوق حرفه ای
    آرون کارش درسته ولی نه در حد شاهکار بر اثر رفیق بازی بین خواننده ها به اینجا رسیده ! واسه مهدی یراحی یه آهنگ تنظیم کرد اونم اسکی بود ! قبل از اونم آهنگ فکر من باش رو تنظیم کرد اون فقط دوپس دوپس الکی داشت هیچ نکته ی خاص و جدیدی نبود ! امید محرم زاده آهنگ هاش داره تو اروپا شنیده میشه تا حالا هم 4 تا آلبوم بی کلام منتشر کرده ! همون لینکی که خودت بهم دادی هر آهنگیش حس و حالش فرق داره ! فرشاد حسامی هم متاسفانه اون چیزی که باید رو ازش نمی خوان !
    ارون اصلا این چیزی نیس که تو از اون داری بهش نگاه می کنی! ارون اصلا تنظیم کننده ی پاپ نیست! کارش تخصصیه.. اگه ایرانی نبود الان داشت با یاهل آلبوم جمع می کرد..ارون اصلا رفیقِ اینا نبود که با رفیق بازی بخواد بیاد بالا!

نیمه حرفه ای
    آرون کارش درسته ولی نه در حد شاهکار بر اثر رفیق بازی بین خواننده ها به اینجا رسیده ! واسه مهدی یراحی یه آهنگ تنظیم کرد اونم اسکی بود ! قبل از اونم آهنگ فکر من باش رو تنظیم کرد اون فقط دوپس دوپس الکی داشت هیچ نکته ی خاص و جدیدی نبود !
    امید محرم زاده آهنگ هاش داره تو اروپا شنیده میشه تا حالا هم 4 تا آلبوم بی کلام منتشر کرده !
    همون لینکی که خودت بهم دادی هر آهنگیش حس و حالش فرق داره ! فرشاد حسامی هم متاسفانه اون چیزی که باید رو ازش نمی خوان !

گیر دادی به آرون وقتی بازار ایران این تنظیمارو میخواد انتظار داری آرون بره امبینت و نیو ایج بزنه

صفحه 9674 از 18605 نخستنخست ... 86749174957496249664967296739674967596769684972497741017410674 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 127 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 127 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع