تولدت مبارک
تولدت مبارک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
Yo Bitch
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]Atheist
اقا میشه فن پاورو خودمون عوض کنیم یا نه؟
امشب دو پیک زدم میخام باسه لس آنجلسی ها شـــــــر شم
Hand Cannot Erase استیون ویلسون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رامین بصیرت نیا : با توجه به تجربهای که من دارم این آلبوم (اسمش عشقه ) نسبت به آثار خیلی از خوانندگان مطرح از استاندارد بالاتری برخوردار است. مطمئن باشید طی یک ماه و نیم آینده جای خود را در بازار پیدا خواهد کرد. این آلبوم آنقدر در بخش ملودی و ترانه قوی است که اگر دوستان ما نتوانستند در برخی قطعات از لحاظ وکال نظر شما را جلب کنند، باز هم نقاط قوت زیادی داشته باشد.»
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
مهرزاد امیرخانی : چرا ما باید بنشینیم و نگاه کنیم؟ چرا از آلبومی که بابت آن درآمد میلیونی دارند چرا نباید بگویم اینقدر سهم من میشود؟ کسانی که کار کردهاند نباید پول بگیرند و همه پولها را کسانی که خواب بودند باید بگیرند؟این حرف بی منطقی است که به دنبال معنویات برویم. من هر بار که مصاحبه میکنم میگویم که بعد از مرتضی دیگر زندگی من مثل قبل نشد و اصلا مگر خانواده مرتضی به دنبال معنویات رفتند که ما برویم؟ من پشت آلبوم مرتضی دیدم که نوشته بودند با تشکر از شرکت فرهنگی و هنری «مرتضی پاشایی». به سلامتی برنامه بعدی برای درآمدزایی مشخص شد. میخواهم بگویم خانوادهای که چنین پسری را بزرگ کردند و تحویل این مملکت دادند محترم هستند ولی کوچکترین نقشی در پیشرفت مرتضی نداشتند و تمام درآمدها به سمت آنها رفته است. این مبالغ چیزی نیست که من از آنها خواستم ولی در نهایت یازده میلیون تومان کمتر از آنچه که خودشان رضایت دادند، پرداخت کردند.»
آخرین سوال به این موضوع اختصاص داشت که شنیده میشود پنج قطعه این آلبوم قبلا به افراد مختلف واگذار شده و حتی کتبا این مساله تایید شده و دو نفر از آنها در مرحله شکایت هستند.
در حال حاضر 691 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 691 مهمان ها)