صفحه 9966 از 18592 نخستنخست ... 8966946698669916995699649965996699679968997610016100661046610966 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 99,651 به 99,660 از 185920

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Betty نمایش پست ها
    میدونی زده شدم دیگه از درس وقتی میبینم اینجوری اوسکلمون کردن کیلویی پذیرش میکنن کیلویی میدن بیرون ...4 سال عمرتو میذاشتی شاگرد مکانیک بودی الان برا خودت اوستا میشدی... شاید اگه رشته راحت و فان پیدا کردم واسه بیکار نبودن و تفریحش بخونم..مثل رشته های هنر...یا اگه رشته بدرد بخور پیدا کردم
    درس خوندن و تخصص و...تو این مملکت مسخرست! صرفا شده همون مدرکه...کاریم ندارن چقدر بلدی یا سواد داری...واسه ما و بعد ما هم که کلن جایی نمونده دیگه! همرو گرفتن از قبل...یا باید راضی شی بیگاری بدی یا اخرش هیچی به هیچی
    اخ گفتی...دیگه از رشته های سنگین و سخت و اینا حالم بهم میخوره...هنری چیزی خونده بودیم لااقل کنارش کارم میکردیم...الان چی!؟

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط KHATAR نمایش پست ها
    امیدوارم په که که یه خمپاره بزنه تو کیونت که با ما نیومدی تو پستو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نمایش پست ها
    ما 5 بعدازظهر به بعد منع رفت امد داشتیم چندتا از ماشینها و جونها با تله های انفجاری رفتن اون دنیا

ترکیه سربازهاش میترسیدن و کلا نظامشون کاری نداشت که میاد کی میره کی تیاندازی میکنه ولی همه بدبختیش مال ما بود هر روز تو بیسیم اماده باش و دستورات هوشیاری میدادن

ترکیه ها با هلی کوپتر ماشین خوب می امدن هوا بد بود پستهاشون لغو میشد براشون خواننده می اوردن حتی زن می اوردن واسشون بهترین پاسگاهها را داشتن هر موقع کیفشون میکشید می امدن کمین اونم 10 نفری همرا 15تا سگ ما هم 3نفری میرفتین با چندتا کلاش.
    من سر همین غذای نظام دندونم شکست
    لامصبا هیچی نمیفهمن با ار پی جی میزدن منبع نفت رو تا یه هفته خاموش نمیشد
    همیشه خبر کشته شدن
    همیشه فیلم کشت و کشتار پخش میشد
    اصلا اونجا ته دنیا بود
    لامصبا یکی بگه سرباز جونشو داره میزاره دوزار امکانات بدین بهش حداقل
    انیهمه میری خدمت اخرم پرتت میکنن بیرون هر بلائی هم که سرت بیاد هیچ کسی مسولبت قبول نمیکنه

هرکه او بیدارتر پر دردتر....

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    درس خوندن و تخصص و...تو این مملکت مسخرست! صرفا شده همون مدرکه...کاریم ندارن چقدر بلدی یا سواد داری...واسه ما و بعد ما هم که کلن جایی نمونده دیگه! همرو گرفتن از قبل...یا باید راضی شی بیگاری بدی یا اخرش هیچی به هیچی
    اخ گفتی...دیگه از رشته های سنگین و سخت و اینا حالم بهم میخوره...هنری چیزی خونده بودیم لااقل کنارش کارم میکردیم...الان چی!؟
    والا! هم لذت میبردیم هم کار میکردیم...اون روز چشمم افتاد به یه اگهی نوشته بود سیاه قلم کار و نقاش رنگ روغن و از این چرتا بیان واسه یه گالری ماهی 1 تومن کنارش اگهی استخدام مهندس زده بود صبح تا عصر 600

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط asc نمایش پست ها
    آره درگیری ها تو اطراف شهر ها خیلی زیاده هر روز هواپیما رد میشه بمبارانشون میکنه ولی چون چریکی هستن خب نمیتونن کلا نابودشون کنن
    خداشاهده همین ماه فقط 10 تا شهید شهر ما داده تو درگیری با این لعنتیا حالا اونایی که برا چندرغاز پول میرن عراق و سوریه هفته بعدش جنازشون میارن بماند
    اره میدونم..هر وقت گذرم خورده سمت کردستان و اون ورا اکثرا صحنه های تشییع جنازه شهدایی که اوردنو دیدم
    اونا رو که نگو دیگه! ولی خب دیگه طرف به تهش رسیده که رو جونش ریسک میکنه دیگه چی میشه گفت

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi نمایش پست ها
    من سر همین غذای نظام دندونم شکست
    لامصبا هیچی نمیفهمن با ار پی جی میزدن منبع نفت رو تا یه هفته خاموش نمیشد
    همیشه خبر کشته شدن
    همیشه فیلم کشت و کشتار پخش میشد
    اصلا اونجا ته دنیا بود
    لامصبا یکی بگه سرباز جونشو داره میزاره دوزار امکانات بدین بهش حداقل
    انیهمه میری خدمت اخرم پرتت میکنن بیرون هر بلائی هم که سرت بیاد هیچ کسی مسولبت قبول نمیکنه
    خوبیش اینه اگه جنگ بشه شماها رو ببرن اسارت اصلا بهتون سخت نمیگذره

فوق حرفه ای
    با اینکه ازتون متنفرم ولی دلم براتون میسوزه حالا من دخترم ولی شما که یجورایی کار کردن وظیفتونه تو شرایط الان باید از افسردگی مرده باشین
    آره ولی بدتر اینه که بیشتر کارارو همین شما دخترا از مردها گرفتین

هرکه او بیدارتر پر دردتر....

حرفه ای
    نه جوک نیست...شاید درک نکنیم که نمیکنیم تا خودمون نکشیم ولی همه اینایی که میگی متاسفانه هست!
    هیچی ندارم بگم...وحشتناک بوده وضعیت و خود من دو روز این طوری بخوام زندگی کنم شاید دووم نیارم |:
    نمیدونم رفتی خدمت یا نه محمد؟ ولی اگه خواستی بری هر چقدر زور داری بزن نی افتی مرزبانی
    من بعد خدمتم به هرکی میرسم میگم از مرزبانی دورباشن واقعا خدمتش سخترین خدمت تو ایرانه بیخود نیست که خدمتش تو مناطق عملیاتی واست عملیاتی حساب میشه و 3ماه کسر داره

وقتی می امدم خونه باور کن مادرم تو خونه راهم نمیداد میگفت تو حیاط لباساتو دربیار فقط برو حموم لباساتم تو خونه نیار حقم داشت بید داشتن لباسهام و صدا مریضی کثافط دیگه

فوق حرفه ای
    والا! هم لذت میبردیم هم کار میکردیم...اون روز چشمم افتاد به یه اگهی نوشته بود سیاه قلم کار و نقاش رنگ روغن و از این چرتا بیان واسه یه گالری ماهی 1 تومن کنارش اگهی استخدام مهندس زده بود صبح تا عصر 600
    والا به خدا...ما نه تو درس خوندن لذتی بردیم نه بعدش عاقبت به خیر شدیم!
    رفیق من از مهندسی انصرف داد رفت پی هنر و عکاسی الان گالری میزنه و بیا و ببین چه برو بیایی داره |:
    مهندسی الانم دیگه نه ولی یه زمان فقط اسمش دهن پر کن بود

فوق حرفه ای
    اره خب خیلیا حقشون و کاری ندارم بقیرو ولی میبینم یا میشنوم به ظاهر که مشکلی ندارن حالا دیگه خدا داند چرا و چگونه!
    این قوانینشم که قربونش برم هر سری به درد یه عده میخوره دیگه مثلا همین کفالت پدر بالای شصت سال خیلیا مفت مفت گفتن الان برداشتن و.....
    تعادل روانی و کلا معافیتی که کارت قرمز بدن اره خب مشکلات خودشو داره استخدامی و موارد محدودیتی دیگه واسه همین خیلیا سمتش نمیرن مگر واقعا طرف مشکل داشته باشه یا به قول تو بیخیال محدیودیتاش بشه و بخواد ادم خودش باشه و باهاش کنار بیاد
    کمیسیونم شانسیه ولی کلن سخت میگیرن جدیدا خیلی از همین موارد روانی هم معاف از رزم میکنن تا معاف کامل که مفت نمیارزه ...
    ولی خب آشنا باشه و پرونده داشته باشی حله
    آخ یه دوستی دارم هم دوره ما نبود سنش بیشتر محال ترین حدسی که میتونی بزن بگو به نظرت این چطوری معافی گرفت؟

صفحه 9966 از 18592 نخستنخست ... 8966946698669916995699649965996699679968997610016100661046610966 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 365 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 365 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع